Ај сеа ќе пребарам. И ќе се извинам. Едит: се извињавам Бриџ. Мада само еднаш најдов, сасвим доволно. Трубачи нејќу, ама можеш да свртиш круг низ Сефора у твое село
n e stvarno ova neznav .. bog da cuva,ova se ogromni razliki , eden kup nevalidni glasovi ..pa ova bilo ko na stvarni politicki izbori hehehe ee stom e taka i tolku mn razlika ima eve cestitki do nea do pobednickata i od mene iako nemoze da procita ..(tom tolku mn clenki ja sakaat moze i dobra bila so nekoi) ,,ne bitno srekni praznici na site !
И после рече дека нејќеш богаташки да победуваат А БАШ поклон си добив што си сакав и си немав, видиш?
Ама ова на банерот ,Милер,...р или п е на крај?! Сабајле не отворив да прочитам нешто автопилотот ме зезаше.Значи...конечно... Што да кажам а да не се повторам... Каме браво за гестот и честитки уште еднаш...
Честитки Каме Заслужено. Прекрасен подарок. Баш како за тебе. Скоро да си го носиш во вашиот нов дом и многу кафиња да испиете со либето.
Camelia Miller честитки. Кој би рекол дека луѓето низ годините се менуваат и создаваат слични размислувања. На еден друг форум пред 10 години веројатно би се убиле, овде мој фаворит за најдобар член Cheers
Шо ќе прајме вечер? Една година тема имав отворено: Новогодишен мангал-муабет Се дружевме таму виртуелно... Или сите сте групирани веќе, и не ви треба виртуелно друштво? Плус може Принцезата да ја отвори темата годинава... Свечено. Со сечење ленти и тие работи А, Каме @CameliaMiller ?
Јас шпагети и вино со љубовта на вибер Треба дете да будам у 12 да глеа огномет (не тој од плоштад, друг приватен). Една персона толку ми стапна на жуљ денес втерувајќи прст во мене као она достојна што ми идеше да и кажам маш и со која се шуња за да си го прибере опашот. Секако, нема да го сторам тоа. Па не сум проста бре Убав денот многу мислев у 40ка сум
@CameliaMiller честитки двојничке! Заслужена победа, можеби и најоправдана до сега. Ова дека си ми една од фејв персоните овде. Ти посакувам секогаш да си упорна и истрајна како до сега. Намали со оувертинкингот само.
Јас со друштво ќе си славам, сите прележани Иако како што сфативте имам сајли у мвр, сепак само 4ца ќе сме си, сите поштењаци