И јас се имам сменето ма Фри, не бев иста пред 10 години Пошто @Kitten најдолго ме знае, ќе ти каже и иста и не сум иста
Ти честитав во нашата ама морам и тука, посебно откако стасав да го прочитам победничкиот говор Неколку пати имам кажано дека си многу паметно и мило девојче (за мене си девојче секако , секогаш со задоволство те читам. Изминативе години не ги следев богзнае колку избориве но мислам годинава ти ја направи темава посебно релаксирана и весела. Честито Ками, заслужено позаслужено амин
Честитки @CameliaMiller! Моите 200 профили што ги направив за тебе и @theowndemon не ги провалија. И Фемина, следната година подобро мене да ме најмите за банерот, да не се тужиме. Јас го инвентнав тоа.
Честитки Каме. Беше еден од моите избори! Реков јас дека редовно некој си оди или е актуелна или е поранешна најфеминка ама мора да се деси такво нешто.
Честитки @CameliaMiller, од ова мое скромно присуство на фомов сметам дека е овс е најправилбиот избор . Со здравје да си шмрчкаш кафенца
Како можев да заборавам дека ќе има избори. Мило ми е што Брижит и Јуле се на листата, нив ги знам, другите скоро многу малку. Камелија редовна со години уназад, годинава слабо следев. Секој пост и е издржан и зрел. Без улизувања а и без провокации. Честитки Камелија. Среќна нова Феминки.
Ми има симболика победата на еден здравствен работник во време кога на секој од нив треба да им изразиме благодарност. Честитки @CameliaMiller
Аииии, могу е убава алката. Со здравје да си ја носиш и да си пијуцкаш најубаво кафе од Крупс машинчето. Патем, Среќна 2021 на сите фемки.
@CameliaMiller Честитки Камелиа да испиеш многу кафиња во добро здравје и убаво друштво Браво и за убавиот гест кон @theowndemon