Папир Камелијо, ако папир немаш можеш во нашата тема. Скроз тактички потег оти пола од 40ка се 30+ и немажени, ке ги присвојам у новата тема и овие без дечковци исто. Тука веќе полу распадната ке биде 40ка и оние што ја хејтаат нивната група ке се наклонат спрема мене. Така се тера кампања, смислено и плански.
И мене ми фали Бендер. И ако беше активен и ако Бендер беше Бендер..ќе го номинирав и гласав. За другите... сите сНе ѕвезди на нечие небо)) Биљарката, Фри (Мајнд), Кате (Рина 93) и ред други беа пријатно освежување. 40ка имаше стварно интересни ликови годинава. Сигурно имало и низ други теми, особено ФМЌ али, ја не читам таму. Женските од труднички мене нај ми ја одбележаа годината Ми фалат и ќе ми фалат. Инаку, не номинирав али ќе гласам сигурно Дајте им на Јуле (пошто си побара) и Лилит (пошто други бараат).
Која е поентата на темава ако е анонимно гласањето, тука да се залепат имињата за кои гласале? Треба да биде заклучена додека се номинира, не дека некој паметен муабет може да се сврти за тоа време. Па лижење, па некој излитен хумор, па,па,па. Си има други теми за слободна дискусија или лични пораки, не приметувате ли дека претерувате? @Femina @RainBow нема воопшто оффтопик на темава, не грижете се, само 13 од 15 страни.
Јас го разбирам ова вака- порано (ова моево порано е лани) многу пцуеше и во, и без стилски фигури. Годинава некако помалку те нервираат или си станала помудра па помалку реагираш....или штознам што... во секој случај, се чиниш подобра кон себеси. Толку во понеделничката анализа, повеќе можеби подоцна во вестите.
Во таа тема тогаш и јас треба да сум, и јас сум без папир Не знам зошто волку сериозно ја сфативте темата, ви смета буквално се, и кога се тера мајтап и кога некој се шегува. Никој не се улижува, не знам дали сериозно мислете дека некој дотолку се опседнува со форумот и наградата. И да ви разјаснам нешто. Целиот тој муабет и кампања е чиста заебанција, а се почна од моја сопствена шега дека ретко кој ме пишува во категорија на најфини форумџики. Шала која ете некако се рашири. Не знам како мислете дека си барам кога цела вечер на моја сметка си правам шеги, со топломерот и со оксиметарот Ваљда не мислете дека се молам за топломер. Сериозно. Ниту очекувам дека ќе победам ниту пак серизно го сфаќам ова. Темава е за релакс инаку
Јуле па ти на велико си се раширила, ем накај 40ка, ем во мајки, ем без папир, ем во животни, ем во корона... нц, нц, нц... уште во литература да те упикам, ред за ред ќе тепаш секоја година
@JuLleE разбирам дека е заебанција, али сериозно мислите дека е интересно и дека не се претера? Првичната цел на темава е далеку од ова. Нормално дека не ми сметаат шеги или позитивна енергија и дружба на форумов, ама само пролистај ги странициве во темава и ќе сфатиш дека е како личен чат. И немојте да мислите дека само мене ми засмета ова. Само @RainBow прва е да избрише некоја дискусија или мислења, молчејќи, без причина/известување, а ова во ред е така? Зборувајте ми за рамноправност.
А зошто читате теми во кои не ви се допаѓа дискусијата ? Еве јас на пр, безброј теми не читам баш од таа причина. Пробајте и вие. Едноставно е.
Па и не читам обично, ама темава е нова и актуелна и сакам да читам мислења кои се поврзани за првичната цел на темата. Нели и тоа треба во сите теми да го правиме, да водиме дискусија која е во склоп на темата? @JuLleE лелеее советов, тугооо Со други зборови остај не нас 5-10 души да се забавуваме, да ја упропастуваме темава, ако не ви се допаѓа на останатите тргнете се? Прекрасно. Можеби треба да излезете од кругот дека има и други членови покрај тие што си се дружите приватно или комуницирате почесто.
Каде пишува дека треба да е анонимно На кого друг му смета? По лп не оговаравте? Ние не излеговме од тема па да не бришат, за гласање си збориме Веома врло увреџена се осечам зашто така ми го исхејтавте хуморот Чил малце, све нешто на некому му смета амаааНнннн
Темава не е за дискусија... темава е за забава... не сфаќајте толку сериозно вакви теми... има доволно други категории за дискусија. Спојлер Да не има некоја со термин за породување периодов? Може од бокс ќе ни се јави