Избори се ближат, нели приметуваш како пишувам во 40ка, па хуманост...сВе е тоа промислено Тешка геостратешка грешка
Сполај ти, си пишала во поблага форма, на културен начин. Јас ептен директно пишав како се бира која ќе е НАЈ НАЈ , со душа ја чекаме листата
Ехеее уште поарно , дипломатски кон сите , да не се осети некоја "по-посебна" од останатите. Ќе ги омекнеш и оние кои не те трпат да почнат да те сакаат. Само напред стабилна жено
Не номиниран ,но ќе гласам.Од причина што не сум ни редовна ни активна.Освем нашата тема во други ретко влегувам. Се сложувам со @Bridget да се направи нешто ново... времиња се менуваат,ние се менуваме така да...може да се размисли нешто во тој правец.
Моите номинации се: @bicycle @Ahoy @Purplelilac Членови кои се доста активни и ги среќавав доста често годинава. А, и ми оставиле впечаток
За оваа година мојата листа изгледа вака: 1. @Spidy Девојката две години праќа по мејл цела книга cry it out method и речиси 70% од новопечените мајки ја имаат. Од нив дури фантастични 0% ја применуваат. Ама битно Спиди има нерви сеуште да ја праќа и да објаснува на секое прашање од книгата. Спиди патем е единствената која го спроведе методот и единствената со чие име се поврзува темата. Она пак истренирана може да ги ислуша сите што имаат против методот онака најлаганица. Затоа и давам прва позиција. 2. @Kaetana е речиси ист лик како Спиди со таа разлика што она е проф на тема доење. Може дење и ноќе да објаснува, да стимулира, да покажува и истражува. Не ретко и во тема одбивање да го заплаши човечанството кое се одметнува од догмата на силно мајчинство. Една од ретките која секој пат ама секој пат збори со аргументи. Тоа е мерак за читање и дискутирање иако речиси никогаш немаме исто мислење. Бројот на помогнати случаи ја сместува на втората позиција. 3. @Mantub сепак најприметна годинава. Нејзе можеш да ја најдеш од експертиза за Корона, преку бременост, деца и мајчински муабети се до сексуални помагала. Мантуб едноставно годинава ја има насекаде. Најчесто каде сите плукаат еден, најретко еден на еден дискусија. Но сепак еден впечатлив лик кој ако го промашиш сигурно ќе те најде некаде. Корона во Германија како најпозитивна група за годинава бидејќи се многу не номинирав ни една посебно. @Mari* @Ava.84 @Biljarkata @danichap @Kaetana и остали кои годинава беа светлина во таква глупа година. За откритие на годинава @LiliBoz како убедливо најмил лик за мене покрај екипата.
@Bella_Stella @IRBBB @ALISA0000 Моите фаворитки Ги обожавам поради нивната трпеливост јасно и детално да одговарат и на најглупите прашања Со среќа девојки
Цела година се трудам, и да не ме ни спомниш... И не и верувајте на сите му кажува дека и се светлина
Лани на иницијативата на Фемина да подари 20 пакетчиња на деца , реакцијата бепе ваква: Сеа што се случи оваа година? Уште малку за "душичка" на годината ќе те номинираат