Едно време уствари ми беше прилично омилена и уживав да те читам. Ваквите иронични (или квази иронични) постови ич не ти лежат. Инаку, јас воопшто не ти упатив критика, ниту пак ти отворав очи, ниту имав таква намера. Просто изнесов сопствено гледиште на нештата Или немам право на тоа?
Дека се јави откако јас пишав против трендето, претходно кога сите ја напаѓаа сноу (а и многу други членки) ќутеше ЗатоВа ми падна чудно, па реков да си прашам
Добро. Кога ќе осетам потреба да се објаснувам ќе пишам поопширно, сега за сега ќе ти кажам само добро и мир на форум
И ти ли си ма против мене ? ц ц ц. ебати другарката, а ми вика вчера сакала да се зезаме лажга , ти вртам грб, готово
Ох , не си била сериозна Битно си прашав јас , да чујам од твоја уста да не ми мислиш лошо Извини што ти се вмешав у муабет , да не ви расипам расположение , ќе ве читам
А зошто голем дел од победничките ги снемува од форумот? Некако не е логично. Џој, Лејди Феникс, пирамида, Ана Каренина, Галаба, Трендафилка...
Зошто нелогично? Сите напуштаат ко ќе се презаситат и ко ќе им стане доста, без разлика дали победиле на изборот или не.
Со оглед на тоа што годинава и не бев баш нешто активна, тешко ми беше да номинирам членки, ама сепак се одлучив за Црешка, бидејќи е непристрасна, одличен модератор е, сметам дека отсекогаш ја имало во повеќе категории на форумов, истото мислење го делам и за Даст Третиот џокер замина кај Биљарката, ми има оставено позитивен впечаток за тоа кратко време што сум ја сретнувала низ форумов @cresa-jagoda @Dust @Biljarkata Со среќа женчиња