Одлучив да ги номинирам моите фаворити.. @Annath Која секогаш е тука за совет,мислење,несебично знае да помогне на секој,културна,интелегентна,од срце и посакувам да си ги исполни соништата. @lunicka Можеби ја нема насекаде низ форумов,ама е "мајка"на тема без која форумов не би бил ист. Нејзината душа е мека како памук,единствен и неповторлив лик. @FreeMind Лик кој го открив оваа година,дефинитивно убаво освежување. Кога ја читаш ти иде такво убаво чувство,искрена,пријатна,зрачи со позитивност,реалност и самодоверба. Би сакала да се најдат во првите 10 а една да ја понеси титулата. Да имаше опција за повеќе би ги додала @danichap @Bridget @JuLleE @NarCis@
Моите фаворити за номинација,нивните пораки ми се интересни за читање@Sexybaby86,@Alishan30,@Yowannty,@bettersweet,@Yigritte,@CameliaMiller,@cresa-jagoda
@Biljarkata Оти имаше обид да израмни очигледна вистина за која не е потребен доказ 1+2=2+1 (??) со belief system. Онака, лингвистички обично. @theowndemon Дека Димн опасно потплаќа и е многу убедлива во пораки. Го шитка блогот намерно за гласови. И ене ја веќе некој ден расправа за тоа што е нормално и што не е. Димн, на пример, Фемина заедница е нормална. Плус, сака да прави голема Битола. @Mantub вчера од фрижидер ми искочи и ми расправаше за здрава исхрана. Сепак, се одлучив за саламата. Мислам дека си сфати и ти самата дека те демнам откако те открив. Би сакала да можам да го дополнам списокот со: @KateKane Оти кога Кејти ќе се напне почнува се по список. @CameliaMiller Оти годинава Лиа, покрај другото, покажа и екстремна желба за изострување на кулинарските способности. Знаете дека не е за ова нели, тука за квалитетот што го гледам кај вас. Тешко ми беше да одлучам за 3 од 5. Сакам сите да сте на листа и да навивам поштено. На пример, со пуканки.
Ауууу, јас ја номинирав @theowndemon , она се запнала со кравјото млеко, битолско чупе дрн мрн Козјо да си пиете, алооо, козјото ви е поздраво, сте ми се фатиле овде за тииит
Абе јас дип битолско, битолска пропаганда ти реков ми рече, инаку се залагам за растително млеко. Неќам да ти се фаќаат за тиит ич.
@Idedemja @Kris80 фала ви девојки. Ќе проверам деновове, па ако можам ќе земам. Еден вистински свекрвин јазик имам, доволен ми е ама па и од 2 нема глава да боли
@Kris80 @flower30 Свекрвин јазик се викаат и едни теееееенки ама долги крекери со пармезан, одлични за даски со сиренце и винце. И од тие не боли глава, ако е добро винцето Ова не е оф топик. Ова е дел од мојата кампања. Гласајте за @DAngel, секој ден ќе ви биде само даски и вино