Ај ќе го чувам гласот за на крај. Би гласала само за @theowndemon неа и ја номинирав, другите 2 не се ставени. Ги номинирав и @Dust и @FreeMind. Ама ко можам за 3, нема да гласам само за 1. Некои од овие 10 очекував да ги има (@Bridget @CameliaMiller @Mantub) некои не, а има и такви чија активност не ми е ни позната (@LunaGrey). Јао @Yipman2 кога ќе ја види листава..
Леле листaвa Идеaлнa би билa јaс зa крaлицa нa oвaa Кoрoнa гoдинa, тaкa чуднa и мрaчнa, дa зaмине и дa не се врaти Пa сo Бубa еднa дo другa. Глaсaјте зa мене, ќе делaм пaкетчињa Oнa oризoт ќе ви гo земе.
Сендвич со сланина и веге сендвич уз дужно поштовање спрема нашите прекрасни веге феминки Гласајте за демонче, и честитки за нг ќе ви прати, а можеби ќе има и нешто парично во пликцето...можеби...гласајте да дознаете
Еден мој личен став за листава: Билјарката - ја има секаде, ама некако ми изгледа како никогаш да не е со јасен став за да не се закача со никој, а тоа ми е многу битно за да гласам за некој; Бриџет - таман си е, секаде ја има умерено и кога треба да се за'ржи, ама сепак со доста реални критики кои ретко кој друг знае да ги срочи како неа со доза на хумор; Бубче - како карактер на форумов ми изгледа забавна, ама сепак само во 40ка и темата за корона ја имаше, така што според мене фали дискусија и на други теми; Камелија - таман е за листава, зошто стварно ја има секаде со јасно искажан став; Џули - слично како Бубче, само во тие две теми мислам ја имаше плус со по некој коментар во политика; Лилит - исто како Бубче и Џули, фали активност во повеќе теми за форумџика на годината; Луна - освен во 40ка мислам никаде друго не пишува; Мантаб - ја има секаде, но со трпение во минус во најголем дел од времето; Проминент - годинава беше активна насекаде, но сепак никогаш во вжештени дискусии, а тоа сметам дека е стварно битно за да се види на кој начин се носи во истите; Димн - таман си е, заслужено на листава. Од моите номинирани има само една. Така што едниот глас дефинитивно ќе оди кај неа, а за други две ќе гласам само ако не ѝ ја загрозуваат победата, зошто стварно мислам дека заслужува да победи. Со среќа на сите, ама на мојата највеќе.
Дали обеќаваш дека нема да се закачаш по теми Бре, коа ќе запне "дај ми доказ...дај ми список..." Ко ќе пишам нешто, значи така е Плус, обеќај дека Апасиев ќе го помножиш со нула Се шалам.
Не сум активен пишувач, само читач (манијак). Тие што ги номинирав сите се на листата и нив ЧЕ си ги гласам. @CameliaMiller @Bridget @prominent Нека победи најдобрата
Ќе aнгaжирaм aдвoкaти, истрaгa ќе имa, дупли прoфили ќе се чешлaaт, пoрaки ќе се oбелoденувaaт, митo и кoрупцијa, кoј кoлку дaл, кaде дaл... Ете тaкa, си рекoв без критики ќе пoмине oвaa гoдинa. Сегa зa секoј пoсебнo aкo имaш мудa, дa се знaе зoштo не е зaслуженo.
Бриџо. СТИГА БЕ....ова не е странција. Овде е ВАКА. Истраги њама, СЈО да чешла -њама. Прилагоди се и чАкај (морам вака по блгарски, да не се срдат браштата). Сшто шчастие следви
Јас својот глас ќе го дадам на @theowndemon, не дека е моја, ама последниве години е активна all over the place. Мислењата и се на место и стабилни, отвара нови теми кои навистина ќе те натераат да размислиш, да не зборам за нејзината креативност која не инспирира сите по темиве. Стварно мислам дека и заслужено местото на листата. За другите два гласови ќе подразмислам дали ќе ги искористам. П. С. За голема Битола
Искрено не гледам зошто мора да коментирате дали некој заслужил или не и да разглабате. Штом некој се нашол таму значи бил номиниран и крај,што има тука да се објаснува. Ако вас не ви оставил впечаток и не сте го читале, на некој друг му оставил. Не сме сите исти побогу. Ако некоја од вас има 18-20 години и не влага во темите на пример за дом, деца , семејство, и слично, не значи дека тие теми не постојат и дека важни на форумов се само темите каде се влага во конфликти цело време и се филозофира. Сите членови на форумов се во различни фази од животот и во различни теми пишуваат и различни членови им оставаат впечаток. Дај олабавете се
@referentka @Bridget навистина не знаете? Оки сееубавозумбулицветаат 40 рулз Нели сакавте драми? Досадно ви беше
Ама штом нема критериум по кој треба да се бира номинира членка нема и готово. Секој бира според свој и толку. Со среќа на сите интересен список.