Ти си предаде принципи, зашто се пишмани за тужење. Како и сите Вајлдке, и ти си легнуваш на удобното брашно. Ама па интересна е твојата "смирена" верзија...
Ај предизборно вети дека форумов нема да биде розов, мојот втор глас кај тебе оди. Ма два гласа ќе ти дадам ако може
Дури ние тука криви дрини исправаме, Камелија очигледно си работи на случајот. Нигде ја нема а прва стигнала на листа.
знаеш, кога е убаво срочено, не фали интелект( ама затоа друго..), онака кобресто 'из залеџа' , со хехенца и мистериозна аура, човеци лесно се импресионираат. Тоа те боде, ти го галиш
АУУ, чекај. Не гласајте за Камелија, во петок со млеко мрси. #дисквалификуванирадинесериизнинискиудари
Лиле не се секирај. Бриџа ти е створење малку повеќе накриво засадено и се обратно прави. Кај што ја викаат - бега, кај што ја бркаат - оди. Така да, остај ми газот, она не си одЕ.
7 КАНДИДАТИ НА 40КА??!?!? Океј, позитивни работи, сум ги видел низ теми и ги знам (форумски) сите кандидати што е убаво.Им посакувам многу среќа во натпреварите. Оваа година е таман за одмазда, бидејќи сега нема да знаат за кој да гласаат, кога имаш исти кандидати а само 3 гласа, тешко иде богами. Време е за обединување на младината. Да почекаме само да се разбудат бидејќи до 2 саат спијат....
Мислам дека доволно знаат членките за моите карактерни особини. Ако мислиш дека сега е време некој да просветлиш, сори ама не е никаква новина, не се кријам баш. Очигледно некој ме прифаќа и таква ама не е проблем, слободно сумирајте -the worst of, па види што ефект ќе има.
Мал е поткупот Камелија сигурно телефони нешо, киндли нуди, Бубче малце ли зимница направи, Јуле пакети за дезинфекција. Жими Бриџитка не знам што нуди за поткуп, или многу ја сакаат или од инает ја гласаат Извади нешто алкохол, мислам годинава сите алкохоличари постанавме
Оф имам цела бочва вино, ликер и ракија. Рум ќе земам денојве ... Жимисенесумпијаница ... За вас купвав ... Не за мене ... Жими се ...
Абе Бриџа не е лоша, само што секаков коментар и најдрзок да е и се заборава. Дека е Бриџа. На друг најнижи дрзок одма се брише. Инаку у граници е ок. Оти ете, вака така на крај најсрцка ќе ви испадне. Немојте после само да кукате, оти е Бриџа. Бриџа е Бриџа и смее се да каже . Мене лично не ми смета оти знам да и вратам. Не ме тангира ни нејзиниот муабет баш. Има мн попогани јазици на форумот. Само немојте да кукате оти не сите знаете да прифатите се ин д фејс. Ни Бриџа не секогаш знае. Инаку мило ми е што влага у водство. Убаво водство има, мада мн на Јуле гледав наклоност, а испадна повеќе претходно лижење него гласови сега. Нешто је труло у држави Данској.
Две од трите номинации ми се на листа. Гласав за Демон, Бриџит, и Камелија, ако праќате нешто во знак на благодарност, пишете да дадам адреса.
Го тупиш ма. Еве ти у две реченици. Сакам да ми се падне лото ама не играм.Затоа ќе кењам зашо не ми се паѓа. Втората... ја заборајв коа ја пишував првата