Ич не сум висока. Јас секој шо се нафаќа кампања да ми води денес го прифаќам, ете и советник добив оти сум со едно око само во овој свет, уште спијам. Во право ќе да беа назад дека младината спие. Инаку место сексуљави теми, мислам во љубовни можам да одвојам гласови. Некако почнав да осеќам љубовта пак, годинава.
Чудо некое во која зен ситуација сум, ќе цитирав, ќе се расправав, ама сварив макарони на дете, кочница и си викам чекај Јулијано, на листа си, избори се, втора си, награда има. И бајче Добро јас и така сум фина Секоја година некому не му се допаѓа листата, нормално, ама некој ги номинирал тие членови и некој ги чита. И јас не ги читам сите, добро на листава сите ги знам и за ете за сите би имала причина зошто би ги гласала. Само ми фале @Alishan30. @Biljarkata ја сметам/в за трол и се уште мислам дека е воскресната, ама ми е кул лик. @CameliaMiller . Многу ја сакам, и ја номинирав ќе и ќе ја гласам и секоја година ми е, и ми е баш за победничка. Со став, абе за се има став. И јаде мрсно на посни слави. И она ко мене, еднаш зедов да постам, ова кога ми помина короната, ама бевме на шетање и имаше сирење,се извинив и си пробав. Каме е Каме, и ми душа. @Lilit ми е БФФ. Другарка која се немаме на ниедна социјална мрежа, а поблиска и помила немам. Таа е таа љубАв Лиљо @Bridget . Иамаме си ја љубовта и со нејзе. Ама знае да биде дрска многу, може во соџвакна форма да си каже. @Bubce38 може ја имам реметено најмногу на форум, ама еве радо би ја гласала оти вака прв пат кажувам ми се најде во многу тежок момент и ми помага за дете. А за мене детето е света работа. Бубо ова прв пат јавно го зборувам, ама имаш посебно место кај мене. И да, пак ќе јадеш ремет за оризот и бурекот . @LunaGrey ми е супер авангарден лик, мачкарка, одмерна, баш урбана. Сакам да ја читам ептен @Mantub ми е идеална за закачање. Има доста многу во нејзе, стварно ја читам иако сме доста различни во размислувањата. @theowndemon ја знам, еднаш ја гласав мислам, супер ми е и често ја читам. @prominent не знам дали си машко или женско, знам дека си заљубен/а, те знам од тие писанијата за љубовта Ете сите си имате карактеристики, за што би ве ставила на листа, и искрено ми се стемни малку од конкуренцијата. @LadyC сите ме тапшаа по рамо изгледа само, јас филм си правев со наградата, ама не бе, кај јас со мојата среќа. Цела зима се пријавувам за чизми на giveaway и на крај сама ќе треба да си купам
Ако разглобиме убаво, темава е од забавен карактер, да, но тука во листата постои само една членка која може да те направи партал и се' да ти каже, без срам, без култура, без осет, без човечност. Тоа воопшто не е забавно, да читаш некој кој само враќа, боцка и навредува. Ниту малку не е саркастично кога повредуваш друг, а ние публиката читаме. У сосем 15та тема ќе се прочиташ бидејќи те читала, и твои работи со потсмев споделува. Џабе во секоја тема те има, кога мрчиш, кога за баш се, негодуваш. Тоа не е муда, тоа е непочитување за туѓа возраст, туѓо образование, туѓ карактер. На повеќето не ни се допаѓа многу што читаме, па не трчаме тоа да го извадиме на тапет. Тоа не е во ред. Банирањата покажуваат дека некој претерал. Се повредиле членови и само се мрчи со години, а сега се тоа се заборава па одеднаш ќе бидеме се ок. Не, тоа не е во ред. Многу фини одеднаш сите станаа, а до пред некое време...ехее Гласовите мои одат кај Јуле, Камелија и Мантуб, квалитетни членови од кои може многу да се научи. Со среќа девојки
Гласано за: @theowndemon за Голема Битола, и дека е најзаслужено. @CameliaMiller @prominent Со среќа! Меѓу номинираните ми беше и @KateKane бидејќи ја номинирав уште пред да кажи дека не сака да се најди на листа. Иако е сосема заслужено скроз разбирам зошто не сакала at this point. И ми олесна малку што мојата номинација не придонесе да се соочува со тоа. За другите членки на листата нема да коментирам, се нашле таму со причина. Иако според мене, како што имаа пишано и некои погоре, би требало да има други критериуми за избор.
У реду е луѓе не се бира прецедник републике па толкави драми да се прави. Ми фалат некои членови у листава али мнозинството така гласало и I am okey with that. @CameliaMiller ( да не слушам муабети Џони недругар ваков таков ) @JuLleE ( Џули заслужи едно признание ко за крај на коронарнава година) @theowndemon ( млекце и млечни произоводи на домашна адреса у најскоро време мољим лепо) Со среќа цурици, кој и да победи ќе биде заслужено. Чирс
Ја искрено очекував подолга листа, ме изненади некако кратка оваа година. Од моите номинирани, само @theowndemon ја има на листата и скроз заслужено. Очекував дека ќе ги има и @KateKane, @Purplelilac и @DAngel но Кејт изјави желба дека не сака да ја номинираат па сфатливо е. Јас ќе гласам за @theowndemon и @prominent а за третиот глас сум 99.9 % сигурна дека ќе ми отиде кај @CameliaMiller
@Alishan30 фалиш на листата мамасита, ама ти титула си имаш најубава годинава Демонката со кампањата ме преобрати. Локал патриотО во мене вресна- медаЛјата во БТ мора, да ја закачиме на некој орнамент новогодишен и да се пуфкаме. Но демит димн, веќе гласав , чу да прибележим за догодина.
Трите сте топ фаворити за најукрасено место на годината, така што предлагам после корона да отидеме в кафана и да се отцвикариме од пиење Може во Голема Битола, Демон само да каже која кафана сака
Дали ако победи @theowndemon тоа ќе значи дека нема да може да се купи Алпско млеко по маркети? Дека Битола голема ќе ја прави За сите шо не пиеме битолско прашувам
Да бидиме реални, најјако украсени сме, ве носам во бар има едни убави пива мх мх. Битолско е само пропаганда да се прифати Голема Битола. Тивко туркање пропаганда. Инаку какво сакате млеко ќе пиете ама нема чашки за јогурт ... Торбичка ... Ама вие си знајте.
100% ќе ни го оставиш она со 1% масленост Као имаме избор, а уствари... Сѐ последна дознавам Нели рече нема да се меркаме, ништо, ништо?