Ептен криво ми е Битолско шо не прај растителни млека. Е тогаш да видиш каква пропаганда имам под ракав. Ама тое, мора мое да чувам и да туркам.
Едитирав, видов. Последниве години по 10 има. Знам лани беа 10. И пред тоа мислам 10. Подобро е со помалку мислам.
Јас прв пат во 2016 гласав, ете од тогаш баш ги намалиле листите, затоа така памтам. Со повеќе членови на листа, повеќе препукувања, сигурно било весело.
Сеа на квалитет се оди, не на квантитет Сеа кој ќе победел, ќе му дале телефон тач. Наредната година ќе даваат стан во Охрид, јас се чувам за догодина
Јас Алпско директ од Словенија ќе ти донесам, гласај за мене @referentka ти имаш доверливи информации дека е телефон? Расипан ми е, да земам да ја вжештам кампањата
@CameliaMiller @prominent @theowndemon Со тоа што Демонка ми е омилена и ray of sunshine секаде низ социјални мрежи (+ блогот) каде сега повеќе следам - со храна, цртање, миленичиња, серии, хумор, психологија и останати дискусии, баш сè Со среќа
Дојдов да се потпишам под ова. Продолжете сега да не смеете. Бриџа- Јуле мислам за тебе збори. Јуле - не се прај на Тошо.
Јеботе бог, јас надежно до 7 си читав, таман око склопив, тоа бре возбуда овде Листа ниш не значи до последно. Веќе утврдено е тоа. Него да си фатам редот, да не ве цитирам сите, овака: Прво фала ви на сите што сте ме номинирале, за мене тоа значи дека ви се допаднало напишаното или ви оставило впечаток, што за мене значи многу После, листава ептен е кратка и мислам дека треба да се бар 10, но многумина се изјаснија дека нема ни да номинираат, па можеби затоа вака е излезена. На коментарите, очај-овоа-оноа не можам и не сакам на сите посебно, но и во ваква кратка листа има крајности, па не би рекла дека е очај Околу мои гласови, до сега сум била транспарентна, не оти така мора или треба, туку оти ми е така желба @KateKane ја номинирав уште пред да изрази желба да ја нема, и за мене е еден од најпозитивните членови на форумов, од озбилни до зезање теми, секаде имам предобар впечаток за неа @Alishan30 исто ја нема, за мене е другарка и приватно, но другарка приватно стана откако доста другарувавме тука. За мене е најдругар победник годинава, секогаш е спремна секому да помогне, и приватно и форумски, а истовремено да не знае каде и' е главата @JuLleE ја номинирав и ќе ја гласам, прво зашто ми е забавна, не забавна, ме умира од смеење во денови кога ми се плаче само Од останатите, @Lilit ќе ја гласам. Оти не знам што да напишам на мојов прост начин на изразување, за да ја доловам неа остроумна, директна, некогаш сурова, но и мека-премека @Bridget мислам дека 90% се заебава и провоцира, 10% е стварно таква. Мој ме инсект никад не вара, па мислам дека и таа во срж е памук, само ептен си го пази тој дел од себе. @theowndemon ми е како Кате, само битолчанка. Тоа плус е секако @Mantub ако не пише колку години има, некад мислам 17, некад 47, али ѕверка е и сакам да имам во животов прилика да и' поклонам пастрмка (жива, во аквариум!) @LunaGrey може ја нема во сите теми, ама ја има надвор кај што треба, не верувам да и' останува време да денгуби како јас на пример @Biljarkata ќе ја спомнам да и' се улизувам, да ме земе кај неа во село @Bubce38 лани победи и годинава треба да си ја даде круната @prominent не ја читам доволно за да имам мислење Со среќа на сите Спојлер па и на мене де и на кој не му чиниме, негов проблем. Догодина повеќе номинирајте, да биде пошаренко Заборавив што пишував, туго. Одам да гласам иииии: @JuLleE @Lilit @theowndemon со среќа
@Biljarkata или не знае да се изрази, или сака завиена форма на изразување (не можам да проценам) @Bridget вреѓало, брецало со тапија @Bubce38 'домаќинка', за сите се' знае @CameliaMiller паметна, ама оди по линија на помал отпор @JuLleE јас! јас! јас! Врски да фатиме! @Lilit како Бриџа, само со подобар вокабулар @LunaGrey немам некое мислење @Mantub паметна, ама со краток фитиљ @prominent паметна, ама брзо се повлекува од дебата @theowndemon паметна, ама годинава нешто ја има 'погодено' и тро ми забега во теории на заговор И генерално: Сите со сите се оговараат на форумов.
Awwww фалааа, ова е комлимент. Добар вокабулар. Ами ти колку банови, а јас колку? Да не се лажеме са'а. Јас да ви кажам, кога видов Буб4е, се збрлавев да не е Буба4е. Тогаш и список, и стан у Џеваир, и ајфон и све ќе откажев. Ама брзо си дојдов на себе, видов дека грешно читам.