Е арно де, не бираме најчовек приватно, ами најфорумџика. Може сум брклест 48 годишен чичко, никадсенезна
Мене ме интересира во која теорија на заговор вервам пошто линијата меѓу тролање и верување на та тема е тенка. Нема да откријам кое е само ме интересира конкретно. @WildMk
Јас уште сум во шок Фри што ја нема. Така ни е кога без кампања кај мајките теравме. Наредна година посериозно Ај од другиве да видам кој точно е на листа.
О Боже. Ам твојата мерна скала не е скроена за луѓе како мене, така да, ај ду фил ју, хау ду ју ду, ју ду лидуду.
Таму не влегвам ради сопствено ментално здравје, не памтам. Јас си реков за шуплива земја ми велиш, а памтам не беше то годинава.
Иако гласав за сосем други личности, од листава се мислев помеѓу @Biljarkata , @prominent и @theowndemon . Навивам за нив. Биљарката е жена со став, смирена, сталожена, никогаш нема навреда излезена од нејзиниот пишан збор. Проминент е лав хепинес и шири позитивна енергија. А демонот е интересен лик и прави љиљакови лебови. Let the hunger games begin. Единствено се чудам за една личност како се нашла на листата и според кој критериум била избрана. Али различни вкусови се во прашање очигледно. Нека е со среќа кој и да победи. Го искористив своето право на глас.
Стварно трети пат сака да победи Билјарката на темава? Или трач е? Ај се кладиме дека не можете сиот нечист веш да го извадите за номинираните? Како огласна табла за оговарање да е, не за избор на феминка. Па уште и листа за секоја поединечно каква никаква била. Има форумов администрација? Има модератори? Има некој што санкционира вакво вреѓање? Или на ви листа вреѓајте.
Не е вреѓање... сите различно се перцепираме едни со други. Секоја година е ваков муабетот. Не е нешто ново.
Вака листата да се стави и за секој поединечно да се пише колку е идиотка, немало. Имало на крај, последните две се кавгале, ама волку ниско никогаш немало. Не знам уште 10 дена, буквално гаќите неперени ќе ги гледаме.