Џабе паметна ама....после сето паметна има големо ама кое вреѓа.. Извнини што се вмешав,навистина те почитувам,знаеш,ама нека не се претерува.
Некогаш е напорна мајке ми, ама па интересна е. Кога ја банираа, ко да цркна форумот. Едноставно не е забавен без Вајлд
Дефинитивно. Знае некогаш да ја претера, ама и простуваме, сепак сите си имаме моменти. Не е тоа тоа без неа.
@CameliaMiller да каже што даде за волку растур уште на почетокот да прави? Ах тие врски, а Каме Нема шанси да е она. Едноставно нема.
Исто и без @Bridget , тата мата е жената, немам прочитано од нејзина страна циле миле Изгледа сум од ретките што се немам закачено со неа, ама ич не ми смета, баш моја категорија на човек е Ептен се радувам што е дел од листата Сега за сега одлично течи гласањето, ме имаат прочитано ко се жалев пред некој ден и одма се сменил критериумот на гласање. Е тоа е тоа, да те има па скоро секаде по темите
Гласај за мене ма, друштво ќе ти правам @JuLleE сакаш да ти кажам па да ме претркаш? неќе моќи ове ноќи маќе
Признај дека поткупи гласачи. Колку плаќаш за глас? Научивме дека од богаташите си, се кажа веќе тоа дел од кампања ти беше, пари, пари, пари.. Спојлер киндл си нарачав, да ти се пофалам. Знаев дека нема да победам па сама си купив што ми треба.
Еееее па ако е тоа награда, а јас победам, одма стариот ќе ти го дадев Чек да видиме колку ми е успешно, после ќе збориме може некој боље план има, 5до12, нешо така...
Па не сте иста категорија. Ти си ми кул, неа ја избегавам Кој сака нека се лути, не пишува нигде дека мора сите да ги сакам.
Секако дека не мора да купуваш, ние од изборниот штаб на демонче одма се прилагодуваме на гласачките потреби. Ве слушаме, ги разбираме вашите желби, вашиот глас е значаен, а кога ќе победи демонче, не даски, даскишта ќе ставиме. На кого му фали даска, одма му даваме
@CameliaMiller дали во твојата кампања се вклучени и двете мачиња? Нешто како ден поминат со нив, за сите твои гласачи? Ако да, веќе знаеш кај ќе оди мојот глас
И на викенд ќе ти ги дадам ако сакаш, не мора да гласаш За останатите може ексклузивни слики во поштенско сандаче
Живо ме занима која мислите дека е Билјаркава? И јас после 1 година сумњиве ги откривам Инаку, гласав за Каме, Лилит и Јуле, морав да изберам 3. Сите сте супер. Ја не разбирам што ви боде очи секоја година списоков, па од нас се номинирани. Не може сите да ги има. А тоа би било интересно
Камелија води, а? Дознајте ја вистината за Камелија, знаете ли за кого го давате вашиот глас?! Камелија, токму онаа што мислите дека е најдобрата на оваа листа, ете токму таа... Јаде мрсно на посни слави! Ајде сега да ве видам!