Да се најдеш на листата не значи да дадеш право на некој друг да се изживува врз тебе со своето "мислење". Добро, што сакаш еве? Ми е гајле дали некому му се допаѓам, ама правото да се пишува ред редум кој е ваков-таков е нешто кое што на 20 и некоја би било интересно. Ама сеа? Тоа што не се наоѓаш на листата, не значи дека никој нема право да каже ти каква си. Впрочем и самата се искажуваш. Доста замарате аман. Каме ќе победи, може веднаш да се затвори гласањето и да заврши оваа агонија.
Леле сите со Камелија во пар ме гласаат Од кај ми се навеа Камелијо,од каде Отиде телефонот Па и мачки ќе дава Две кучиња имам алоо На една недела ви ги давам
Оваа кравава само од завист збори. Млеко од крава пијам на посни слави, ама нешто помешала лончиња, ја од штабот на демонка сум, битолско пијам. Гласајте за мене, ќе бидам сидро што ќе ве влече напред, ако сакате де може и да в'тиме, не е проблем. Само вие гласајте, ќе се договориме после
Абе бегај, какви подлизирковци се. После ќе речат здравјето е најбитно. А јас давав плазма, не од една од две крвни групи дури!!!
Same sis.... Ај да не се жалиме многу, да не ни ја лупнат пак жолтата позадина на форумов. #спонзорирано
Крадеш од кампања И после прва била пф Јас и ќе ги грлам, само немојте да правете тешка геостратешка грешка Гласајте за мене
А така а? Јас умешно си ги сликам и објавувам, дека сА песојте? Јас две мачки + куче имам, сите уредно сликани и пријавени.
ЗДРАВјЕ кај да е сите ќе прифатите дека сте дел од Голема Битола. Окупацијата е во тек и сите полека одите кон маркетите. Така да, сите заинтересирани сте вклучени во проектот Голема Битола. Само сетете се на рекламата за млекцата. Планот е во тек одамна.
Така е демонке, не дозволувај други да се мешаат во штипки.... Не е фалење и слично....ама.... ама ете 2ро место со 10-11 гласа разлика.... тоа е тоа идеме нагоре.... Само би предупредил и на лошите сценарија, еве гледај на пример ГЛЕДАЈ ФЕМИНА ИЗБОРИ 2020 , ГЛЕДАЈ КРАДЕЊЕ УШТЕ ОД СТАРТ. - Оваа анкета ќе биде затворена на 30 декември 2020 во 07:18. - ГЛАСАЊЕ (не е започнато, ќе трае до 29 декември)
Ццц значи Фемина+Битолско+ти. Тоа е таа тројка.. Тогаш што за џабе другиве се трудат да придобијат гласови бе