Гласав за @prominent (весела позитивна девојка) и @CameliaMiller (изненадно води, не молеше на форумов за гласови, затоа отиде мојот глас кај неа кога видов дека е во водство). Другите не ги знам, не ми паднале во очи нешто баш, изгледа се од тие 40ка што не ја читам. Освен и таа за која ме избришаа кога реков плаче за награда, ај да не ја спомнувам пак ќе пријавува да бришат ама ете не ја ни гласаат сега многу, така да залудно било. Ќе се пуштам на крај да видам само кој победил, чао.
Од минатите два пати што следев, како почнува, така завршува. Тој што е прв сега, шансата е дека ќе победи.
Туку едно прашање вака ко за прв пат Само мене ми делува дека малце пресериозно се сфаќа темава? Ок сфаќам дека голем дел од членовите се тука со години, ама на крај на денот, пак се бира форумџика на годината, треба да е забавно и смешно, не се доделува Нобеловата награда за физика. Која и да е, не верувам дека во реален живот освен убав гест, ќе и направи некоја драстична разлика во животот. Не верувам и не би требало некој да живее за одобрување од форумот. А и другите нема да си одат од форумот само зошто некоја Петкана победила на избор за форумџика. Гуд лак на сите номинирани инаку. Признајте по малце како инфлуенсери се осеќате
Баш се кажав пред некој ден која сум, ај уште еднаш Штом и сдсм и вмро гледаат нешто сомнително, мора да сум Левица. Не сум ваљда интегра Ќе отиде чоек 3 саати на планина, ќе се врати у шпанска серија. Еве, кој има историска меморија нека мисли, јас шо да мислам кога не знам. Криза на идентитет ќе ми напраат, фемина после шринк да ми даде за награда Спојлер: Инсајдерски информации досега знам дека не сум Карамиа и Бабарада Сега ќе одам да се гледам у огледало
Замисли натпревар: Најдалекусежно фрлање на дилдо Најцентрирано гаѓање со дилдо Највисoк скок врз дилдо
Мислам дека @Alishan30 беше лани што предложи, наместо да пишете колку се катастрофа номинираниве, пишете нешто убаво што сте го забележале за секоја. После нејзиниот предлог, баш темата лани поубава стана
Баба Рада не си 100% А за Кара Миа ќе видиме, времето ќе покаже @CameliaMiller сега стави се на пост без масло, и ооопп ќе видиш како ќе им бегаш со гласови
Ја Бриџа душа, ја Бриџа памук, ја Бриџа сонце, Бриџа ни лајк не ми кладЕ. Да не те знаев, ќе се наЉутев. Ама ако. Иде старост, ќе си дојде се' на место.
На местото на Коста Петров ќе си, ПР на Филипче Јуле, мило ми е Види 2 - 3 место сум, сепак ме гласаат Ај, ај прај се на Тошо