ах-ах 'убавото' ако е во 40ка, јас сум Халеевата комета. Ко ќе му се вдајте на некој чопоративно, да не знај чоек кај да избега. Заради сомнежот дека новите се 'една која ве трола', еден куп имате набркано. Баш @LunaGrey мислам дека беше една од тие во кои 'се сомневавте'
Со црвена детелина, ама и со некој текст, со пеење, со сѐ. Еве нека се пријави да си каже И една иста 100 пати ја имаме фатено. Јбг, некогаш ќе згрешиш, некогаш ќе погодиш.
Никој не номинирав, ја изгласав Бриџит, не сакам да ја разочарам.Нек се покаже жената после со наградата шо ќе се прави. И немојте да мислите дека вака се избориве, ќе изненади у последен момент Сакав Јуле да ја гласам ради трудот, ама не можам преку оваа другава
Само вистинските можат да одолеат на нашите бодежи. Шала на страна, кој сака сто пати нека си измисли нов живот, друг е проблемот @WildMk што не е воопшто наивно и невино. До некаде истото го правиш, само што не се себеизмислуваш секој пат. И ај доФта, чоек не може да те "спаси" ако сама не си помогнеш. Ај се зезаме, види шо убаво за дилдовци збориме, таман тема за тебе
Колку време треба за да покаже Ја сакам @theowndemon во поштенското сандаче, да ми каже како стручно се вика сликава погоре, јас изгледа грешно сум за запамтила
Абе јас немам проблем со себе си, се знам каква сум. Работата е што повеќето овде за себе мислат дека се безгрешни.
Прв пат учествувам во гласање за форумџика на годината иако одамна го имам акаунтот на фемина. Искрено мислев дека е супер што од страна на форумот ќе се награди една членка која најмногу им се допаѓа и има оставено најмногу впечаток со своите мислења во текот на годината, но се плашам на крајот да не заврши со тепачка . Мојот глас оди кај @prominent , позитивна девојка, објективна, активна е скоро на секоја тема.