а оние топчињата за вагинален отвор нешо ко фрлање ѓуле ќе му дое? трчање со дилдо на 100 м со пречки!?
Ама ти цела година ја преспа, сега хороскопи и месечини. Дупла девица и левица Лево скоро колку Ганди, ој у политичкиот тест да видиш колку убав скор имам
Штом за избори се разбуди ќе те биде. Инаку стареење не се признава, никогаш, никому. Исто како швалер, до последно не признаваш
Зашо ставаш клиториси сосе лабиа минора насликани ,ма? Да им се умилкуваш на оние кои само на секс мислат? Те гласав више, батали Не си Кара Миа ако е таа Виши. Толку долго да не ја спомне свекрвица Виши не би издржала..
Гласовите се менуваат од минута во минута. Каква е моменталната состојба на гласањето за форумџика на 2020 година, проследете сега: 1. CameliaMiller (75 гласа) 2. theowndemon (59 гласа) 3. JuLleE (55 гласа) 4. Bridget (52 гласа) 5. Bubce38 (49 гласа) 6.Mantub (43 гласа) 7. Lilit (35 гласа) 8. LunaGrey (34 гласа) 9. prominent (31 гласа) 10. Biljarkata (27 гласа)
Па од 5, на 3 дремки намалив. Се мислам може и во некој скок сум Ти викам стареам, признала-не признала, фактите друго зборат. Кравче, и јас те сакам бе И млекото твое, и сѐ што се прави од него Ако ти тераш друга кампања, знам дека знаеш оти твоето е најдобро и себично го чуваш за себе