Да, мој предлог беше и имаше добар одзив. А мрчтори и тогаш спомнаа дека се жалопојки. Убаво би било, зошто да не
Чекај мор, уште непобедена, треба да си потпишам капитулација прво, ама не се давам до последно, Скопје метропола
По грешка место за Биљарката гласав за Бриџит, дека една до друга во листата. Ептен сум неспретна со левата рака, па не бива, иначе ќе си ја отсечев десната моментално.
Јас ете гласам за неа, не можам место тебе, а ти друг пат да си пазиш, Ми остави многу убав впечаток.
Дај да почнам јас и да си продолжиме вака. Сепак е време на празници и да го зaдржиме тој празничен дух и атмосфера. Disclaimer:ова не е никакво улизување ниту пак лимерие. Секоја особа си има добра и не толку добра страна и јас ќе набројам онаа добра особина која сум ја воочила кај номинираните. Copyright Alishan30 © @Biljarkata женава мислам за се може да најде статија. Алал и вера. Ми личи на некоја која има познавање од доста области, но истовремено е отворена и за дискусија и нови видици. Спојлер: Gif4e за Бил(јар)ката @Bridget Брижит датира уште од раните мугри на Форумов. Секогаш без влакна на јазикот, а богами и доста е таинствена. Некогаш знае да боцне, ама мислам почесто и со право кажува на директен начин без филувања одоколу. Спојлер: Gif4e од двојниот на Брижит @Bubce38 Буби, ланската победница. Може и овогодишна кој знае. Буби почесто пишува во 40ка. Мене ми изгледа на жена домаќинка, а воедно и голема гурманка. Се што ќе замисли прави, а ми изгледа и на опасно шофериште. Спојлер: Gif4e за Буби @CameliaMiller Женава и пости и мрси во еден ден. Каме ја среќавам секаде во сите теми. Со поголем дел од нејни мислења се слагам. Ми е интересен лик и мислам дека годинава заслужува победа. Беше ептен активна. Спојлер: Gif4e од Каме на Божиќни пости @JuLleE Јули оваа година ептен се активираше. За мене е фина и услужлива. Доста ми се најде во времето кога бев заразена. Гледам дека има и добар хумор па и на своја сметка, me like it Спојлер: Gif4e од Јули како оди да си земе наградата @Lilit Лилит е меѓу првите кои ги забележав кога се зачленив. На моменти ја нема, на моменти ја има. Постоеле мислења кои кога сум ги читала не сум верувала дека се од Лилит. Иако навидум е затворен систем мислам дека е голем емотивец. И мислам дека би била добар писател, не знам зашто Спојлер: Gif4е за Лилит во иднина @LunaGrey Луна, женче. Да си признаам Луна ја немам многу читано но и тие неколку пати што ја имам читано ми оставила впечаток дека е кул, урбан лик. Стварно сакам да видам твои мислења на повеќе теми, те очекувам Спојлер: Gif4e поврзано со делот до „Luna“ ;) @Mantub Членката со фасцинантен ник кој се чита и од лево кон десно, а богами и обратно. Е, сеа некои викаат за номинираните дека пишувале само во 40ка, Мантуб пишуваше секаде ама баш секаде па и плус 40ка. Ми се допаѓаат твоите мислења, а богами и ти имаш некоја жичка на „без влакна на јазикот“ Спојлер: Gif4e oд Мантуб како куца во 2020 @prominent Проми ти ако не си најпозитивната членка не знам кој е. Другите се бледа копија, да ти кажам. Секогаш умерена, никогаш не вреѓа и секако позитивна. Обожавам да те читам во ФМЌ Спојлер: Gif4e oд Проминент И last but not least @theowndemon Знам дека ти е желба, а и ќе победиш со 696969 гласови Демон секогаш со најдолги мислења, но барем знаеш дека нешто паметно ќе прочиташ дека не се бадијала. Мислам дека е ептен освежување на форумов не само годинава туку во последните 3 години. Млада, ентузијастична и спремна за нови предизвици. Од цртање до јазици итн. Имам два гифа за тебе па ќе ги ставам пошто не можев да се одлучам. Спојлер: Демон гиф 1 Спојлер: Демон гиф 2 Ете така. Мислам дека е ова мое најдолго мислење во историјата на моето постоење на форумот. Со среча на сите. Среќни празници и запомнете:
Пoтсвеснo сaкaш дa глaсaш зa мене, пoгoлем дoкaз oд oвa немa. Им гo прoчитaв пoстoт нa мoите дoмa, еве уште се смеaт