Мене ми сте многу интересни што за се едно нешто одма се начнува темата за донирање. Доколку некој има желба да донира верувајте има многу начини тоа да го стори. И има некои кои го праваат и еве не го користат секој настан за да бара начин да се донира. Украсувањето да било донација, Евровизија донација... Колку усилено е ова од народ кој баш го "заболе" за другиот, секој си гледа својот интерес. Кога донираш, одеш, купуваш и даваш. Не чекаш секој настан да биде донација. Еве,си кажав. И не, нема врска со изборот, јас не се ни надевам дека и на листа ќе ме има. Кој ме знае, знае дека терам мајтап на своја сметка, само ми пречат усилени работи. Толку. На крај,од кај знаете дека тој што ќе го добие часовникот, може да си го купи? Или телефонот или таблетот...
Бриџа се јави - навистина се јави. А има вистина ова. Ама Бриџа што почна да се враќа у форма ме чуди. И ветиле неа поголем поклон сигурно.
А зашто не бе категорија ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ??? Номинација Бриџит!!! @Bridget Фемина е Фемина без сите нас,ама без Бригита-не е тоа-ТОА
Па Јуле гледаш луѓето пакетчиња сакаат, ајде одврзи кесето сега, глас никој не дал за ништо Или идеали се во прашање, или врски, или пари
@duffi @Mantub Дирекна но секогаш реална.. Ми се допаѓаат нејзините ставови. @Bridget Исто, без неа Фемина не би била иста!
Да памтиш догодина која ти е другарка А не да ме закачаш таму, има - Каме најдобра, Каме најумна, Каме све-све нај на свет
Оо пакетчиња пари коштаат, ако правам за сите, таман и подарокот ќе си го купам сама, нели гледаш дека гага поклон сакам
Значи сепак има шанси двете од номинираните да ми се на листата како што прочитав тука. Ајде, стискам палци. Нека ја прошараат листата ако ништо друго.