Каме, не се секирај. Мене ќе ми ги дадат даските со мезалаци, јас ќе ги пренасочам средствата во твојата кампања
Море, море, не за џабе викаат од свој човек да се плашиш. Кравата си проба среќата да победЕ, у 40ка лобираше пустеше, не бидна работа, сега шеф на штаб на противниците, главна. Еден човек не остана како шо требЕ, еден.
Сега, додека го имам вашето внимание, би сакала да одвојам неколку зборови за најфината членка за оваа година, а тоа е, секако, @JuLleE Кандидат со број 5 на изборното ливче, како школска 5ка, одлична, значи одлична година ќе ни дојде. Јуле има ковид антитела кои несебично ќе ги донира за своите гласачи, а во својот дом има и личен ковид тест, од расата бигл. Тестот ќе може бесплатно да го добиете во нејзиниот двор, само ве молам да се појавите комплетно дезинфицирани Ај сега да си го допијам кафево од штаб, мх мх, значи вакво кафе БЕЗ МЛЕКО е најубаво
Ако победам, се моли Фемина форум греалка да ми даде. Ова не се трпи. Смрзнав. Всушност, секако греалка нека даде, победникот нека ми ја донира мене #сожалетесе
CameliaMiller во водство со 108 гласа, втора theowndemon со 94 (негатива од 14 гласа), Bridget ја задржува третата позиција со 82 гласа, Bubce38 со 79 го зазема 4тото место на кое беше JuLIeE која во моментот има 77 гласа. Mantub со 65 гласа е на 6тото место, следува LunaGrey со 55 гласа, Lilit со 54 гласа се искачува едно место погоре, prominent има 53, Biljarkata 50 гласа. Следен пресек во 17:00 часот.
Епа ја нема. Вака ќе праиме, онака ќе праиме, трт мрт, и само ја прелажавте бандо криминална! @Biljarkata Биљо, кажи ти што растенија нудиш во твојата кампања, за садење, за салата, за колачи, за пушење...