Бидејќи кафето не е многу здрава варијанта и со кофеинот може тахикардии да си направите Јуле ви ветува безкофеинско кафенце во источна Македонија и свежа лимонада, во знакот на здравјето на народот. Повелете, побрзајте и тестови ќе најдеме, брзи, за сите да сте тестирани, и асимптоматските Гласајте за Ј У Л Е, кликнете го бројот 5. 5ка е среќен број "Живеј здраво без грешка" На север Камелија веќе ги заврши обиколките и на сите им посака се најдобро, со многу овошје свежо во пакетчињата, бидејќи таа не е по месото. Сите можни животни по улиците таа ги згрижи и им донесе храна од свој буџет Ниту едно животно, сега не е гладно. Гласајте за К А М Е Л И Ј А Реден број 4- "живот за сите со животните" п.с. Можни се коалиции
Демонке , јас ко оној Прелетачевич , се одметнувам скроз : Деми...Деми...Деми.. @CameliaMiller да можев да ти го земам гласот некако ич на дијаспората не и се улизуваш. Со парите од знамето шо го продадовте, кај сеТ? 1 евро дадов , ако треба уште 1но ќе даам, рушвет мора да се нуди... @JuLleE и крвта с'с антитела назад си ја барам за Демонов да ја асимилира, си имаш ти твоја
Какви се овие измислици? Прво да ослободиме егејска, после здружено во поход по Европа #kadestemakedoncinja
По победата со коалициски гласови од Јуле и Каме на широк сокак со зурли и гајди оваа песна ќе биде презентирана.
Е е во срце ме погоди Докторке мри Изгубив надеж, ме сотре Камелија Каме, ја заборавив темата, нешто ме здрма и искрено немав желба ни да пишам. И уште немам, ама ме насмеавте поштено од сабајле
https://www.facebook.com/groups/patuvanjanizmakedonija/permalink/3660209560705966/ Битола многу пари сте потрошиле за украсување @kravce од каде ви се толку пари за ова? Има гладни, боси, дехидрирани- вие украсувате со парите на народот
Што да ви кажам, демек не знаете. Без билките нема живот, нема воздух, нема крави, нема млеко, нц. За садење, за јадење, ју нејм ит, ај хев ит И кафето е билка, и алкохолот богами, и сето брашно (и со, и без глутен) Е може во пластика да се облекувате, ама сите знаеме дека памукот е најдобар Ју кент бит тхис, битчез Кафето стално без млеко го пијам Спојлер: Дискретно Уште чекам одговор на прашањето, на кое море стално сонце грее. Во долгорочните планови, комуна таму ќе правам, избрани членови (не кленови бе, тибам аутокорект) со талент и вештини, ќе бидат добредојдени
Нарцисо, на глас се смеам, 'мешенцето' ми се тресе, мачката ми избега од врз мене!! Вака не, и @fana на душа ќе ја земеш од смеење
Нека дадат коментар останатите кандидатки за форумџика на 2020 година, т.е. да одржат говор. Да повлијаат на гласачите, да се смени нешто, да биде интересантно.
Уште некоја од кандидатките вселенска програма и супер брз воз да понуди и мислам комплетни сме за овие избори
Ова е само доказ дека Голема Битола има пари за се шо ќе посака и дека вашите желби ќе станат реалност со даден глас во Битола.
Море чоек, ти освен кафе не вети ништо. Најбитното не те прашавме: Која е програмата за подобрување на форумов? Се продадовме ко дудуци за едно кафе мме!