Вајлд, па ти не читаш од почеток. Соработка имаме со Битолска млекара, плус чаши за јогурт и торбици зошто сме еко свесни. Кафето беше само од денес. Па даските на Ангел. Територијални претензии кон соседите. Мауси за секој глас, Кравче има одлична слика ставено. И ТОА НЕ Е СЕ! Сигурно нешто заборавам оти @kravce ми води кампањата, ама листата само ќе расти. Пошто Голема Битола ИМА шо да понуди и тоа скроз муфте. И после ќе дојдите на Широк Сокак во бар да прајме чамче муабет. П.С. најубајте украси ги имаме, мислам ... Тоа треба да е доволна причина. И то е то, само ЗДРАВјЕ да имаме.
Тоа е Здравје. Нашето е ЗДРАВјЕ. Уште не сум спремна да го слушам Јипи за сексуљави теми ама Bj во нашето ЗДРАВјЕ не ќе да е случајно.
slaba,mn slaba kampanja, kandidati ste za forumdzika (ako ste zaboravile da ve potsetam) ne davam mojot glas tuku taka nisto, ... ne privlekuvate drugi forumdziki izgleda ke si glasate samo tie od 40-ka (tamu ic ne e interesno, otvoriv 2-3 pati)
Извини се на мачето од мене. Бев во елемент сабајлево, еве сега се стабилизирав, нема веќе ветувам. Одам да дремнам П.С. Веќе не се палам на храна, моето поштенско сандаче е отворено за непристојни понуди
neeee ne ne tuku nemate "programa" nekako dosaden toj muabet vo 40-ka mi se mota edna pesna ama ne mi teknuva kako se vikase ..taka nes idese " o neee ne ne "
Епа гледаш, за да се најдеш на листава треба да немаш програма, мислете си вие дека треба преку цела година да сте интересни, ама не гледај без програма, 8 се од 40ка од вкупно 10 на листава хехех
ne jas da sum kandidat ,sto ke mi e toa? ne ni sakam tuku da vo pravo si skoro site i bile od 40-ka atamu najdosadno , isto i tuka i ne privlekuvate drugi clenovi da ve glasaat ..toa mi bese zborot aj dogodina moze ke bide interesno pa ke ve glasame