Каме Јуле и Буба мој фаворити Тоа е тоа од секаде да заломам по нешто у случајот дај шта даш Само да не изпадне онаа лаком газ три к@ра јаде
Гласав за некоја си @theowndemon и @LunaGrey најдобри ми се оти немам прочитано ниту едно мислење од нив. Само така продолжете се надевам ќе победите.
Изгледа ти си таа Магнолија што прашував која е, доста споменувана во листи. Јбг, све климактерично во 40ка, досадни бабетини сме ние редум.
Pay attention, нема години веќе во 40ка, одиме со ЛЕВЕЛИ. +1 година старост, еден ЛЕВЕЛ погоре. Значи, значи, немаТ појако Нека каже сега некој само 'тетките' од 40ка да видиме
Уу повечала се поддршка, @CameliaMiller 20 гласа испред Ко шо ми се гледаТ можно е за брзо со @Bubce38 да сме опоненти Битола, активирај се
Чим палета ми донесоа од Дубаи, пудра од Шпанија, зар е проблем чушки за Германија да се пратат? Директна линија со Минхен имам, ако не си од околина ќе се снајдеме
Ејјј, може многу опасно да стане со левеливе Леле Камелија и чушки за дијаспората договара Од чушки до мажи, знае ли се
Што ви смета аман таа група 40ка, гледам ептен се осеќате изолирано дека не припаѓате таму. На крај краева немаат членски книшки, ако ви е толку мерак пишувајте. Инаку дури вчера ја приметив листата, @CameliaMiller се надевам ќе продолжат вака гласањата.
Абе цело време 40ка ваква, таква, досадна, а во исто време мислење немате пропуштено и сте упатени 100% во досадното, повеќе знаете за членките од тие самите меѓусебе за себе што знаат Моите гласови отидоа за @CameliaMiller @Mantub и @LunaGrey затоа што знаат да дебатираат без навреди и да си го задржат својот став и кога 3048 други ќе ги убедуваат дека е погрешен.