Цццццц Све живо понудивте!! КамелијО , круната на тебе ќе се предава, а? Имам еден услов. Ако наградата е пегла да ми ја дадеш, а јас да ти дадам ланскиот саат, бива? Уште немам гласано. Ништо од понуденово ( мито) не ми фаќа око. Ќе чекам последен ден Ај да не ви се мешам у штипки
Е така барем сега знам за кого сум гласала, во иднина ќе пробам стварно да ти прочитам некое подолго мислење. Инаку за 40ка темата кога пишав оти е најпозитивното нешто што му се случило на форумот мислев на најмногу заразени од таму што испаднаа.
За пегла ли е проблем ма Бубо? Пих, ни по карго, лично ќе ти ја донесам, и саатот да си го задржиш. Само гласче едничко, ако може де Ти нали имаше онаква пегла ко шо сакам, генератор? Фенси една? Ама ако, не е проблем, уште една имај. Јас круната ја сакам
*плачи од среќа* Зато те гласав оти знам кој ме сака. Спојлер И оти те читам ама то за друг пат ќе кажвам
Fun fact @CameliaMiller не дружеше и во фмќ, она е сестрана жена, затоа догодина да ни доаѓате и вие другите
Па Каме шо мислеше, за лепе очи ли? Пииих... Јуле, Каме и Бриџа се моето трио. Бриџа зошто е помалку вокабуларна јас. Исто ко за себе да сум гласала. Сериозно, има ли некој што сам за себе гласал?
Се моли ФИК да се произнесе за овој изборен инженеринг и полнење на гласачките кутии, чисто да знаеме како се случи толкаво повеЌање на првиот кандидат од другиот.
Од пеглИ никад доста. Две имам Ама не е лошо уште едначка да си складирам @Bridget ми обеќа нешто повредно Али нешто удоле ми оди