Бриџо, шо си паметна, глеј сите те номинираат, само се промовирај. Она за донација ти беше јака популистичка идеја која секогаш пали А скриншот за доказ каде?
Ќе се сликнеш со две три, кој ќе знае колку си дала прати ми на мене, до избори секој ден ќе отворам по едно чоколатце и ќе пишувам колку е најубаво од Јуле пакетчето
Оваа година најрано се почна со препукување. Уште од прва страна. А до крајот на месецот и коси ке се кубат. Секогаш ми било пресмешно што оние кои што не се номинирани се тие кои се најпотресени од резултатите, регуларноста, па карање на лична основа, вадење прљав веш, копање по стари мислења. Додека оние номинираните воглавно секогаш ми делуваа коректно, воздржано и како да не им е толку гајле дали ке победат или не. Не номинирам, ке гласам за Камелија, Билјарката и Јуле, затоа што кога и да отворев форум тие беа тука по сите теми. И не се стационирани само во 40ка. Рилекс дечки, чувајте си ги нервите за во фото финиш.
Не сум дел од никакви друштва, не ни пишувам често, но често читам и по свои критериуми си избрав 3 за номинирање. Мислам дека секој си има свој критериум по тоа кои му се топ 3 и нема потреба да се напаѓа кој бил од 40ка, кој од мајки и не знам какви не поделби прочитав. 1. @mal.ecka драга и мила членка, секогаш фина и одмерена, а сепак тука е во многу теми и дава совети, сакам да ја има на листата во топ 10 оваа година. 2. @Dream-Girl паметна млада девојка, ми има оставено впечаток со нејзината зрелост. 3. @Bubce38 да, лани беше форумџика на годината, но имаше многу битки и годинава и мислам дека треба да ја има пак на листата, ми има оставено некој посебен белег на форумов. Би сакала да номинирам повеќе членови, штета само 3 може да се изберат, но оваа година овој ќе биде мојот избор.
Во право си, ете ќе ти признам минатата година гласав за Бубче оти мајка ми се познава лично со неа.....нема да издавам кој е кој, ама кога ми покажа мајка ми фејсбук од Бубче па ко си ги поврзав работите со фемина , па и другите членки кои ги има кај неа во пријатели, ехеее се излезе на виделина , не е битно .......за атер на мајка ми гласот отиде кај Бубче. Така да, во право си за гласање по линија на познавање , тука не можам да ти одам контра, во право си. Те приметивме и во други теми и не само тоа туку комуницираш на културно ниво, не си нападна и имаш јаки нерви за објаснување по темите.
@JuLleE два пати ја редактирав пораката за правилно да те номинирам, овие мали и големи букви мамат, може друга јуле да тагираат Номинирани: @JuLleE @Dust @CameliaMiller Сите си имаат пошто-зашто, а јас неможам на долго да се објаснувам. Нека победи најдобрата форумџика со среќа
Нема што да се отвара , да требаше уште минатата година ќе се отвореше Нека има само мир на форумот, да не мрчи пак таа нервозната членка која ми се лепи.
Конечно се решив кого да номинирам и тоа се @Dust, @Alishan30, @mareane Да бидам искрена многу сакам годинава да биде @Dust форумџика на годината, мислам дека ова беше твоја година.