Абе ја така секоја година си викам, абе остај за крај, остај.. ама пусто срце не додржува, а искочи листата одма ме тера на гласање
Јас накратко. Секогаш велам ќе чекам до крај и на крај на минутата ко ќе излези анкета прва гласам. Оф мојот штаб е добар и знам дека ова е само hiccup. Леле јадов притисокот ми падна. Дојдете на ручек, ви викам ние Голема Битола дарежливи сме и имаме шо да понудиме.
Не сум запознаена кој со што подмитува. Така што и Јуле е во игра за глас Каме. А неее, годинава мислам заслужува изненадувања.
Не се групирајте по тоа штабовите, ве молам. Ние од кај Камелија све онлајн организираме, како пример за другите
Јас уште манијачам Се ми се чини Че пресечам на крај Се шалам дечки, убаво ми е што Ве читам во шегобијно расположение. П.С....и замислете, уште никоја ништо не ветила
Еден ден ме нема и Буба растур направила. Од каде ги извади да ми е да знам. Кампањи, слики, гифови, чуда... Моето гласачко тело сумирано во еден пост Барем едно знаменце до постот да се вееше Се шалам, се знае дека моите луѓе се озбилни и не користат популистички мерки да залажат маса. Ќе си останеме доследни до крај, макар и да изгубиме.
Не, мислат дупли профил сме. И сеа или бан или награда. Оди па сфати. (Бриџо, не се мешај, ќе средам работа, ама наградата пропорцонално, со тебе ќе ми пројде, онаа Камелија оддува, не и бркам работа)
На тебе никако да ти се угоде. Ем од старт сум ти наклонета, ем па пак по мене сакаш да удреш. Зар не научи дека ако ме нападнеш ќе бидам жртва и така уш појќе ќе ме гласаат Седи мирна. МојО глас ќе пресуде. Еве ти доказ дека уште го чувам
Ако банираат заради дупли профил тогаш твојот нека го банираат. Инаку ќе треба само како Лилит да пишувам а толку често со речникот да сум до мене за да звучам поелоквентно не можам Уствари комплет ќе не банираат. Ништо, ќе се вратам како Мишел.