Аха, Јула рече. Она е Јуле на форумот, ова е откривање на податоци. Бан. @RainBow Спојлер 8 more to go
Поанонимна нема од мене, ма не ми се верува, се уште името ми стои објавено! Ало, модератор Ќе земам ќе ве дезинфицирам!!!
CameliaMiller и понатаму на прва позиција со 118 гласа. Има промена во втората позиција, тука се наоѓа Bubce38 со 109 гласа. На трета позиција theowndemon со 98 гласа, Bridget четврта со 88 гласа. JuLleE на истата позиција со 87 гласа, Mantub 70 гласа, LunaGrey 66, prominent 62, Biljarkata и Lilit имаат ист број гласови, 59.
Омг рамна бројка. Има шанса да имам папка со сите рамни бројки шо ги имам на форумов и на сите други социјални мрежи. Пред ден- два имав точно 7000 мислења. Ова се тие ситници шо ме прат среќна.
Реално ако победат пак @Bubce38 или @CameliaMiller , треба да ја имаат таа чест и сами да си ја одберат наградата. Реално, членовите се менуваат од година во година, и ако успеале членките да се истакнат најмногу, повеќе од еднаш, треба дополнително да се награди то. Само сугестија де, не ме тепајте