3то место и 19 разлика е неприфатливо. Време е за по дрски кампањи, денеска Јипман бидејќи има слободно време до пола Јануар и како секој друг човек ќе го потроши времето разумно, со терање кампања надвор!!!.... на терен....со ЛУЃЕ!!! Отидовме на паркинзите локални да ги замолиме возачите на паркираните коли да го дадат својот глас, без уцени без ништо! Спојлер Отидовме во локалните згради каде што знаеме дека луѓето им дужат пари на лихвари со ветувања за подобро утре дотолку демонка победи Спојлер Еј ќе отидеш во локалните кафичи по нужда,, оп што е тоа над тоалетната?!??!,.... ГЛАСАЈ ЗА ФАКИНГ ДЕМОНКА ЕТЕ ТОА Е!!!.... и тоа е над за случајно да не им текне да се избришат со тоа... Спојлер И ова персонално, ветив на симпатиите кои не ни знаат дека сум у иста зграда со нив дека ќе го прекинам мојот професионален однос со нив во лифтовите и остало....*cough* *cough*....мора и вакви жртви за победа. Спојлер Истотака почнав и со праќање голи слики од мене на одредени членови за поткуп на гласови.Дали тоа ќе ги навлече да гласаат за или против, ќе видиме... Спојлер ПРВО ГЛАСАЊЕ СО ДОКАЗНО СЛИКИЧЕ, ПОСЛЕ ГОЛА СЛИКА, ПЕРВЕЗНИ ЕДНИ!!!! Сеа или ќе се стопи разликата или ќе иде дупло поголема и ќе јадам бан.... све или ништо идеме на избориве демонкееее!!!!! vrum vrum gazimee!!!! Не само што ќе пишам, него и два букета цвеќиња ќе бидат!!! е така да знаеш, дури и ако победам....*cough* пардон...ако победимЕ, и од оние бомбоњерите со чоколади што има рум во нив, што ќе те излажат демек еј види колку секси чоколатце сум и оп, ти се размачкува низ цела уста....
Готово, ме освои, од ваша сум. Плус слики колку што нареди, за цела кариера немам терено на форумов, браво за трудот, ју хев мај воут Пс. Слики во лп не мора, аман не мора
Пошто имам правник до мене, како тоа праќаш слики за да ги навлечеш да гласаат, а во спојлер бараш прво доказ за гласање. Не одат така тие работи Јипи, не одат... За другото, ќе кажам @CameliaMiller ти чувам грП сестро
Кој сака да ме земи в штаб мене? Имам вишок на слободно време и сум неопределена Побрзајте, побрзајте, понудата е ограничена!!!
Де па ти. Мора слика. Препрати ми ја мене неотворена, ионака сум сама кучи, и обеќавам секоја година ќе гласам за Демонка и за тебе
За кај Камелија печена си, таман заболекар си ако не грешам, смислена за во кампања! Едит: како малапажњазадобредојде бирај подарок
Дали гледаш @LiliBoz каква понуда добив оти видоа дека сум прескромна? Иначе, заболекар во покушај на ваша услуга