Сите со покачена температура и знаци на корона нека ме контактираат во лп. Нудам антитела од две крвни групи!!! Секогаш тука за членките!!!!
Не ти е од кај нас, нема позитивни во моментов. Којзнае кај си шетала по други теми и со кој си се дружела Не дај Боже да треба, ама ако треба, и ако сме иста крвна група, тука сум
Ај немој жити се, пак нема да и е погоден подарокот, па ѓомити ќе го поклонува, ене ланскиот уште запакован и седел. Трај си.
Преѓе кога си објавив за 100, на репликата на Анат ќе пишев да не ме гласате поќе и видов 101 Сега следно барам преќин на 111. Мора некако глата да ми прифати бројката.
Кога лани сум рекла дека ќе го поклонувам саатО? Од одма си имав кажано дека не го давам. Кажи @JuLleE
Како што изгледа, секој од кандидатите си има резервирано свој ден за кампањата. Вчера Камелија, денес Бубче, утре сигурно некој друг е на ред. Макар што Јипи глеам им меша малку сметките на другиве. Така иде на 29-ти има кампања последниот кандидат, а вечерта према 30ти до утрото до 07:18 останете будни за да ги следите финалните полнења на кутии.