Лутеле не лутеле од листава 3те ве гласав (една по друга=така ве стаиле) од @Bubce38 ..па која и да победи не е важно
цело време со животни се дружам али изгледа со погрешни, па, не те разбрав Ни муабетот за фоајето (ФФФ) го сфатив пошто сто години не беше активна темата (заборавив и како се викаше) Со денови се мољакам да го изгледам филмот. Чак и Fatman не го изгледав. Го пуштивме и заспав на почетокот (не е до филмот, до мене е). Ама, ќе го изгледам и коментирам. Чесен пионерски.
На крајот кога се ќе се заврши, победничката на пресот за медиуми ако не биде вака културна и внимателна со заштитната маска, значи пу јаз'к да и е победата https://twitter.com/OffDutyComedian/status/1341104901275803648?s=20
@CameliaMiller мојот глас те врати на врв иако се дели де битно е врвот, да ме имаш на ум кога ќе спремаш пакетчиња. Другите гласови отидоа на @theowndemon @JuLleE мада не мислам дека мојот глас ќе направи некоја разлика. Не е ово мрчење ама мислам дека оние кои гласат за @Bubce38 не треба толку да ја форсираат, победи лани, по мене не требаше ни да е на листата, да се остави простор на некоја друга форумџика да победи годинава, вака секоја година се она ќе си победува со сите оние што ја подржуваат приватно и тука што според мене не е во ред. ПС нема ништо против Бубче и за друга да беше истото ќе го напишев, така да чилаут со пораките ете ќе си умрам од љубомора да ви заштедам на времето за пишување.
Биди дел од промената која му е потребна на овој форум. Биди дел од историскиот пресврт на фемински избори Биди гласот кој ќе пресуди, зашто секој ваш глас е битен. Заокружи 10, гласај за theowndemon
Доста кој што ќе даде, сеа да ги видиме форумските програми..што тема ќе отворат , во постоечките што ќе поддржуват.. Тесно бе
Да не заспие човек, шокови по сабајле Дали и оваа година ќе го употребам она: "Народот е во право, дури и кога греши."? Дали?
Ами шо е крив народот, нема правила такви. Одамна им викам да ме пикнат у шефоЈ, одма ќе сменам правила бе, се знае, еднаш може да се биде победник, маж не може ни да се номинира, а ќе досмислам уште нештичко. Ама ме нејќат у врв, осеќаат револуција
Цела ноќ не спиев бе, од секирации дали ќе водиш пак или не Среќа па, убаво гледам или да растријам очи?
Еми а догодин шо планирам трудна да бидам, па и баш пред НГ би се породила... Пак ќе бидам на листата Планирав само Бриџит да ја гласам. Али еве и теБ те гласах, да не бамкаш оти ме боле