@Mantub ме има извадено од такт неколку пати, ама е искрена и несебично активна кога некој бара совет за проблем. Гласано.
Гласав: Бубче38,ЛунаГреј, и Мантуб Која и да победи сите ми оставија впечаток на личности кои си го бранат својот став.
Грдо било на крај да гласаш бе. Шо, за последната ли да гласам шо ќе и помогне мојот глас Нешо подмачкуење се спомна.. у кој штаб е плукни-залепи?
Јас ќе гласам на крај... кога е најскап гласот Нормално, за некој од +/- 40 ќе биде... Ама ќе почекам... Или, да го продадеме гласовите у пакет, а...
види, треба баеги да понудат, бидејќи пола од 40ка мислат дека потомци ќе иаме. А тоа значи ќе мора да се зачленети овде де.... нивно е на даљњег
Добро, ај вака. Ако не знаете за кого да гласате, гласајте за последните од списокот. That will make the diffecence, go Demon GO. Ќе елаборирам после зошто, засега ќе мора да ми верувате
@Bridget обеќава за Апасиев, а @WaitTillTheEnd за други гласа... @WaitTillTheEnd си ја разочара партијата.
Гласав за @CameliaMiller ... За една,зашто сепак само една ќе ја носи титулата. Нема прва пратиља,нема втора,само мис...