Денес слабо гласачиве некако... Ама познавајќи го форумов и неговите традиции, ова ќе да е затишје пред бура. Stay tuned
Затоа што е анкета со можност за бирање повеќе опции. Вообичаено кога има анкети со избор на една опција бројот на гласачи ако е 88 на пример, има и исто толку гласови 88. Овде има повеќе гласови од бројот на гласачи затоа што повеќето ја искористуваат можноста да гласаат за повеќе од една опција, па затоа и збирот е повеќе од 100% Ако сакаш да добиеш корегирана вредност ќе го собереш бројот на гласови (моментално 999) и ќе го поделиш со секој поединечно (71, 107, 144, 147...до крај) Збирот на тие поединечни проценти што ќе ги добиеш ќе биде 100%. Али веројатно неќеш, така што...
И после зошто си била прва Врски, врскиии!!! А кај нас најмногу палат врските. Ова @Bridget почна по инбокС да нуди којзнае што, @Bubce38 сега кога ќе го отвори подрумот со зимница и ќе се распраќа по карго,и кај јас бре со вас, што да понудам? Гол газ Ништо, не е поштен човек за во политика, жива ме изедовте А ќе ме гласеа,абе ајде