Бидејќи е дозволено да се одберат 3 опции, процентот може да биде 300% Многу од гласачите гласаат само за една или две опции, па затоа процентот е помал.
Ам Јуле, то се бара Јас уште го немам искористено своето право на глас, ќе чекам до 30-ти, бањата да гласам
Ние од штабо, сакавме да оставиме простор за другите кандидатки да ја произнесат својата програма, да не ја силоваме темава како некои, да не ги именувам И испраќам апел до гласачите на другите кандидатки, сега е моментот да бидете дел од историски невиден пресврт, доколку одлучите да и ја подржите на нашата димн Фала многу пријатно
Печатна грешка пардон, па и да не е, ние овде сите сне сесри, не е ништо срамно ако се поддржиме и ги подржиме #вимнпаур #вимнкаоwomenнекаковиме
Да бе, ве болеше грло па стрА ве фаНа да не си разболете гласачи ако гракате, божем културни, со осет да не ве знаев ќе ви поверував.
За третиот уште се мислам, сакам да го искористам, ама не сакам предвреме да го дадам. Башка знаеш најомилена си ми, ти прва ми прати непристојна порака
Јуле ма, ти нешто од ваШте не ли можеше да изнудеш? Победа каква-таква, пак кај нив да е, па не у Европа, у светот и пошироко ќе не внесевте Или истрошени сА од купувамдомашно? @NarCis@ ти до 30ти ли ќе си небањата?
Јас како најстара и надмудра на листава, ја подржувам Димн. Вториот глас денес дискретно го освои Мантуб. Секогаш на место во битни теми за женска подршка, овај поддршка, ватевер. Камелијо, достоинствено со кампањата, цела сум очи