Мислев да го отворам штабот на @FreeMind со една кафанска песна....па видов Рејн дојде, да не ме избрише, се попишманив. А слики од пијачки може?
Ти ова по германска линија кампања ќе водеш? Чек,кај ми е @PUPICA, шеф на штаб ми е? Или да го прашам и @Yipman2 како засилување на штабот па да ми ја води кампањата?
Не може. Вие сте исто клан,Дојчланд убер алес,ние другите малцинства се губиме @FreeMind за претставник од дијаспората
Јуле сесре, абе се помочав од смеење со тебе годинава. Не треба поќе. И онака малку причини за смеа имав
Сесре,уште наградата да ја лапнам и тамам ќе е Замисли Ајфон 12 ка да е Туку знаеш шо ми текна, еми ако ја добијам наградата нема да можам да си ја објавам на Инста, а и ќе треба да ја кријам некој период оти нели ќе ме препознаат А јас една анонимна што сум
Јас сум мн поделена, сакав да номинирам Катето @KateKane ама во исто време са сакам да ѝ испочитувам желбата. Ај одам да номинирам без неа, сепак почитувам желби. Ама ќе ќутам кој номинирав. Неќам да знајте кој ме поткупи со благо. Едит. Номинирано.
Таа сум, со профил од Тикток директно на Фемина Туку се си мислам ако победам да не ми дадат награда топломер Од тоа се плашам сесре
Ќе се вадат на криза и ќе кажат дека согласно профилот на членката која победи наградата е бесконтактен топломер. Малце поскап да е, а и таков немам,па така сега мерам со два, потоа ќе мерам со три. Ваљда со тој и на кучето ќе можам да му ја измерам Ај да не им давам идеи
@JuLleE бесконтактен за тебе, некоја марка. Таман нема да биде ефтин, и гратис маска со логото на фемина