Ај малку промена на динамиката. ...Неплатена политичка пропаганда... Сензационално, спектакуларно!!! Кој од вашите кандидати може да се пофали со вакви преговарачки способности и дипломатски квалитети? Мене ова ме купи, ај сите од дијаспората по еден глас. Па не ви бараме евра бе, само еден клик да му се сневиди. Гласајте за Димн
Камелија Солун го вети, дури и пошироко Нашето мото е: Го враќаме Солун на Македонија! Покрај Димон, гласајте и за Камелија за целосна Македонија!
Малце да не ви е, и подалеку сакате? Со 30% гласови + 23% од Демон, епа толку се може. И сум решила спорови. Повеќе од еден. Само еден спор имам сега за сега, и тој ќе го решиме...
А како можат Србите до Токија, а? Kако? Све нешто ќе се вадите, ова, она. Амбиција малку, подалеку гледање
Камелија?! Па таа е просто кажано ѕвер за решавање спорови. Ама скромна е, не сака ниту да се фали, ниту да ја фалиме
Се мислев да не гласам, оти не бев многу активна едно време, ама сепак се одлучив за Камелиа оти нема тема дека не сум ја сретнала
По подадената рака (и клик) од кандидатката Биљарка, штотуку во штабот ни пристигнаа и материјали за здружени сили. Голема благодарност за Голема Битола Спојлер Ајде, земете, земете не срамете се, има за сите