@DAngel во врска со муабетот наш Абе не ме бива, нема да ми успее да победи @Bridget Абракадабра п.с. @DAngel , ми украде насмевка , фала што ме наврати на старите добри времиња
Таман да ги израмнам гласовите помеѓу @theowndemon и @Bridget и помеѓу @CameliaMiller и @Bubce38 , некој гласал за Бриџет... Е*ате тајмингот.
Супер сме црешке , немам што да пишам, уште малку ми остана да ја дочитам книгата Не знам другите што прават, јас сум внесена во читање за животот во Северна Кореја Знам, ќе речеш не сум со сите Плус рано е за гласање до последниот ден, ќе почекам
Кога ќе ги видам гласовиве Мауси ви дадовме, сарма и посна и мрсна, кафе се точеше ко да нема утре, цела Битола мириса на колачи, демонка три дена само меси и пече, свињи заклавме за тазе чварки со праз да јадете, и вака ни враќате? Незахвални низаедни! ЈУВАТА ДА ЈА ВРАТИТЕ!
И здрaвје си дaде и се' aмa кoгa не билo пишaнo -не билo. Прoтив судбинa не мoжеш. Едни си имaaт тaквa ѕвездa и тoa е.
Немам ништо против ниедна членка, некој ги читам повеќе со некој нивни мислења се сложувам со некој не. Мислам дека ако некоја членка веќе еднаш победила, повеќе да не ја номинираат за да имаат и другите шанса. Инаку за Бриџа си гласав уште на почетокот и неа ја номинирав.
Такво правило на форумов нема,а и не верувам дека на Бубче ќе и смени ако победи,сепак поголемиот дел така одлучиле. Мислам ако победи..
Ќе ми смени само ако Не победам. Неќни баш размислував. Лани навистина се радував коа победив. Ама коа ќе ми текне дека убедливо најлоша година ми беше 2020, не не фала. Гласајте ја Бриџа плисссс @Bridget Она не е суеверна. Неа топ не ја бие
Значи да не те гласаме а? Ајде Бубо,не ми зборувај за суеверие не знаеш со кој зборуваш Јас сепак мислам ова ќе биде убава година