Евија е наша, договорено е веќе, само преговарам #целадае, а не само јужниот дел кој е за сега 100% договорен. Скијатос има 70% шанси да го земеме, ама ако имате врски ти или @koritsaki ,добредојдени се. Западниве острови од Крф до Кефалонија се наши, е Закинтос не ни го даваат Тасос и Амулијани наши исто така.
Оти го занемарувате тој во Логоварди. И аеродром имаме. И да немаме ете @theowndemon ќе не обедини и ќе имаме многу аеродроми, ќе МУ ги земиме. Ама слабо од нашите. Кај сте вака, не заборајвте. Ајде да гласате.
https://mk.m.wikipedia.org/wiki/Аеродром_Логоварди Леле и со докази работиме ние. Не би сакале да ја пропуштите шансата да бидите дел од Големата Битола на Демон, аеродромот сега не ви е изговор.
Море еј, пази шо пишуваш, вака изгледа ко пу*ки да даваме. После и од назад ќе бараат. Однапред Ахој, однапред сме благодарни
Средено Од секогаш сме нуделе највеќе опции и никако не сме дискриминирале врз никој основ... па така ни сега
Ја да ви кажам еве вака директно ин д фејс (ин д монитор де, дисплеј, ватевер) . Нас годинава ни е потребна да ја одбележи медицинско лице. Каме е тоа лице . И не драпајте појќе . Каме, бр 4