Гласовите се проверени и преброени... @WildMk е ФОРУМЏИКА НА 2021 година! Најискрено ѝ честитаме и ѝ подаруваме (не, не е тостер ): Часовник Calvin Klein Rebel Голема благодарност до сите кои се вклучивте со номинација, глас, меме или коментар. Ви посакуваме среќни празници и само убавини во 2022! Забелешка: Имаше многу мал број на невалидни гласови кои НЕ го променија рангирањето. 2021 одлетува и време е да откриеме која форумџика ја одбележа годината. 3, 2, 1... Означуваме старт на традиционалниот избор! Изборот ќе се одвива во 2 фази: 1. НОМИНИРАЊЕ (завршено) Секој има право да номинира најмногу 3 форумџики (не можете да се номинирате самите). Можете да номинирате само членови кои имаат над 500 мислења. За да номинирате, кликнете тука и напишете ги вашите фаворитки » 2. ГЛАСАЊЕ (завршено) 10-те форумџики со најмногу номинации влегуваат во игра. Можете да гласате за 3 форумџики (анонимно). Нема да бидат земени предвид гласовите на форумџиките регистрирани по 16.12.2021, ниту пак гласовите од дупли профили. Личноста со најмногу гласови ќе биде прогласена за Форумџика на 2021 година и ќе добие подарок - изненадување. Забелешка (23 декември): На листата има 11 члена поради изедначен број на номинации.
Моите номинации се: @Celltica , затоа што е, барем според мене квалитетен член, секогаш кога треба со сериозни, издржани мислења, а кога не треба, знае воопшто да не е сериозна и да го користи нејзиниот интересен хумор @Lianna Anna зашто мислам дека секогаш, предобро се искажува и докажува, долго и убаво објаснето, без посебни напади и навреди. @Bridget затоа што цела година се смеев на нејзините страшно добри постови, иронични и секогаш неочекувани
Јас повторно не сакам да ме номинирате годинава. Ќе гласам, ќе лупам хехенца и мемиња тука, ќе се трудам максимално за убава атмосфера, ама не сакам да се најдам на листата. Отварам фолдерот сеа, ехехех
Ја кажав дека ќе го номинирам @Ajronmen зш годинава е позитива на форумов и @theowndemon нема потреба да образложувам зошто (ако викаш дека сум стара пак те сакам )
Ама види го колку е тажен оти нејќиш да бидиш номинирана Нели сакаш да го "утешиш"? . . . . Јас чекам дозвола од тебе за номинација.
@Bridget заслужува да биде форумџика на годината. Жена со животно искуство, став, и дури ја прогласија за дрска. Не е дрска, туку реагира остро таму каде треба. Гласам за неа.
Jaс годинава ќе ја номинирам @theowndemon. Девојка со стабилни ставови, спремна да те едуцира на многу теми, ја има во скоро секое ќоше на форумов, креативна, интелигентна, секогаш тука за да даде совет. Мислам дека е навистина заслужува да биде номинирана. За другите номинации уште се мислам, Кате сакав ама она не сака
@Bridget, @Celltica, @Ahoy. Квалитет пред се. Номинирам јавно за да дадам идеи и да поттикнам номинација за нив. За мене важи тоа шо го пишала Кејти, без номинации. Бев у его трип за нај, првата година. Ми помина желбата. Да си кажам, пред да замине работата во длабокото. Со среќа на сите, најмногу на моите.
Баш ми значи и фала ти Искрено, не ни мислев дека некој воопшто ќе ме номинира и дека ќе имам потреба нешто да пишам, ама веќе кога гледам, стварно би сакала и јас да не ме номинирате. Од страна мислам дека е позабавно да се дружиме Ама секако фала ви на сите кои ме номиниравте и ми значи, особено кога гледам од кого доаѓа Плус, ако сум номинирана нема да можам да праќам мемиња на сметка на конкуренцијата, глупо ќе е