@NarCis@ ме прибра тикви. Седевте внатре со Камелија шмркавте од тоа кафето со млеко и коа ме ѕирна од прозор се заќутевте се праевте како да нема никој дома П.с. у кафе може само виски да се стави, стоп на богохулењето кафе со млеко
Да бе сите лажат само ти права си @CameliaMiller ни дојдеееее Кај си мори Камо, ко газ без гаќи сум на форумов без тебе
Козјо беше, од почит спрема тебе. Ама ако, паднаа маските. На кравче ќе дадеш трева, ти бара цела ливада Не сум права Като, уште не знаеш кој број прслук носам
Ката е глумица. Ме вика во кафана, ама кафе да пиела, пошто од текила се слекувала Леле бе, Грујо и Заев. Бар да кажеше Силванева Бонева
Како си ги опишала, 100% Вајлд е лик што не мава воопшто кусури и различното мислење не го сфаќа лично. И да се закачка со некоја на било која тема, си продолжува најнормално да се однесува со тој член. Така и треба да биде на форум. Чиста душа е и секаде ја има . Бриџит баш како што си ја опишала, на позитивната страна, знае да е мн објективна кога сите други се тапкаат по рамена. Нарцис знае да насмее човек и да прифати шала. Појма немам кого ќе номинирам, ама описов си го трефнала ептен.
Со оглед на тоа што повеќе од 500 мислења е услов за номинирање, таа што сакав не можев да ја номинирам. Номинирав 3 ама само едно ќе кажам, @Bridget најмногу заслужува да победи.
Пих аматери се они за неа, она е со учителска школа може лекции да им држи Мене сега ми е криво што не ја номинирав и неа и уште една ама нема место за 5 номинации, зошто не проширите на 5, за чиста одлична 5ка?
Така е, нека каже Фемина дали наградата е Делимано, за да не си губам време со кампањата шо е за мене
Искрено овие што гледам дека се фаворити два пати ако сум ги сретнала низ форумов, али до мене е пошто две/три теми само надгледувам и чат пат некоја тема ако е актуелна... како што сфатив секој може да гласа па ова се моите номинации: @Billy Idol објективен член со издржани аргументирани мислења, секогаш достапен за добар совет во врска со технологија. @Biljarkata углавном ми има оставено добар впечаток како личност, води смирена, објективна и сталожена дискусија, не завзема страни и има свое мислење а тоа заслужува почит.. И последно се мислев кој да ставам а приметив дека гори темана Реакции на фемина форумџики па реков дај да видам што е ова кога гледам членкава @flower30 имперсонализира 50 различни ликови си велаам за ова треба да имаш и висок IQ и талент за глума и смисла за хумор што е повеќе од доволно за да добие некаков вид награда, стварно ме импресионираше секоја чест. Можда би ја ставила и @WildMk поради објективноста и начинот на кој што комуницира но имаме баш дијаметрално спротиставени мислења за некои централни прашања така да не би можела да ја номинирам а и секако само 3 членови може..
Без да се гласа и номинира награда треба да се додели на @Annath @duffi @Alishan30 Кои во секое време се достапни за совет,неуморно одговараат на сите прашања поврзани за здравјето,а секојдневно ги имаме. @lunicka без која форумов не би бил тоа што е. Кога помислувам на Фемина најпрвин помислувам на неа. Направи едно удобно катче,кое успеа да не зближи,да ни биде место за забава,дружење. @Bridget @WildMk Останете свои и посебни.
Прво на Кравата не си и дала трава. Сега ова?! Ќе пристапам кон пријавување за насилство врз животињи, @Mantub спремај електрошокерот или шо и да беше (Кучето ми е болно, немој ма вака, ќе се расплачам)