Мачка има 9 животи нема лабаво со нив @KateKane волиш ли ме кад сам мртов озбилен ама глумам многу ладен?
Ако е наградата робот,позајмете ми го,,умрев " по него... Ако е вибратор,подарете ми го, Ги номинирам @Ariel @Annath @Bridget Штета што се само 3,имам многу за номинирање... Со среќа
Скроз случајно ми се прицна последното, скроз сакав да почитувам кажаното ама ете... Прсти... Шо ќе прајш.
@KateKane не е наивна да ја бираат за форумаџика. Сите досега форумаџики на годината мистериозно ги снемува, па си размишља она на време
Па што знам. Јас некое време не се уклучував на форумов ама од порано некои што беа, сега ги нема. Камелија еве како најтазе, ја нема. Изборов е сеа пиши кој те нервирал цела година, па да бидеш после раат
Треба кога ќе ја примат наградата, да потпишат шестмесечена гаранција дека нема да му ја здувнат веднаш.
Номинирајте ја @WildMk Нема шанси да ја снема. И подарокот нема да го земИ,ке рече доволен е мојот импакт на кревање на свеста во општествово за кое сите сме криви на кое дереџе е
nekoi ova mnogu ozbilno go sfatile ,ke se ispotepaat za edna nagrada vo poraka eden mi pisa da nominiram (edna_ ) a vozvrat toj mene ,hehehe a jas i nemam 500 mislenja nominirajte ja, devojceto e ocajno ,jas nema sansi taa licnost