Во Могила и во Новаци пуштен е муабет Вајлд дон'т бери гајле, ќе ја биде Имаме и музиче за кампањава, уште спотче фали и шибаме.
Жено! Жено! И тука ги покажуваш своите прекрасни таленти!!! Дај, молим те! понашај се вака цело време Па ти нешто ме дупиш!?
Ја не дупам, канџи покажувам ако треба, уште ли не ме научи. А баш мислев ни оди муабетот Го сретнав дечково, нели лобист бараше. Друг слободен немаше, многу зафатени се во моментов
Не те научив. Еве.. 2 години си тука и ич не мом да проценам шо карактер си. А си мислев дека сум способна за 'читање луѓе'. Проблем ми е оти не знам кога си сериозна, а кога несериозна. Многу накалач ми ги пишиш тие две говорни форми и ми се мешат во глата
Остај ти Нобелова награда, ој нешто пари напрај. Покер играј! Не ќе мот да те прочитат, дроб ќе ги напрајш
Мојш и во политика да пробаш. По можност таму. Ко шо не се навикнати на 'балкански менталитет', од памет ќе ги извадиш
Вауууу Срце ми застана кога видов некој ме спомнал во темава, среќа забавна е годинава Ти благодарам, ми значи
Кхм.. Дали е вистина дека кампањата на @WildMk ќе биде финансирана и организирана од странски сили? Дали е вистина дека европски пари стојат зад кандидатот и што сака Европа да протне преку овој кандидат? Чиј пион е Вајлд во играта на @Biljarkata , пратеник од Еуропа???? Спојлер Ако поткупувате гласачи со евра... пишете ми во сандаче