@NarCis@ Не сакам да ти ги повредам чувствата, ама... не е мој тип Ајде имаш време, ќе го најдеш вистинскиот, само види да биде малце спретен така, да може дрва да исцепи @Celltica Ја сецкам уште руската, да привршам и ќе понудам за твои гласачи, не се откажувај ти однапред, овие од Пустец што полнат кутии после ги бришат Патем @theowndemon лани ако беше втора, не значи дека била прва! Што ви е бе! Крајно сум разочарана од вас, искрено се надевав на победа оваа година. сТрам да ви е! Мислете вие дека Бриџа ќе биде дарежлива и ќе го сподели поклонот со вас, аха
Јас годинава прв пат не барам 69 гласа зошто сфатив така има најголеми шанси да добијам 69 гласа. Сакам 69 гласа.
Се трудам еве, толку лајкови ко што дадов денес не сум дала во цела форумска кариера Сега знам како им е на партиски полтрони кога одат од куќа до куќа за време на избори, ама тоа е шо да прајш. Немојте вие уште сега за мене да гласате, остајте фејк профилите да се испукаат први. Од сабота ќе се ангажирам повеќе, гледајќи ги резултатите рогови ми растат Се надевам ќе се смени ситуација и некоја друга ќе заводи, да се релаксирам за време на одмор и да не се замарам со кампањи
Јас што ќе сработам до вторник и толку од мене. Ќешким да се нафатат да ме пораѓаат тие денови. Не планирам од бокс да се нервирам и за тебе
Наместо еден скапичок поклон, 11 помали за сите и готово. Стварно тежок избор, баш сите ми сте со нешто посебни.
На сите од списокот среќно. Јас уште не можам да се одлучам. Не знам што награда добива победникот ама јас сум за сите да ве пратат заедно на зимувања некаде тука на пример
@Biljarkata зашо знае и совет да даде и да се насмее, ја има во повеќе теми и ја немам сретнато да се искара по форумов @theowndemon креативна и отвара нови теми кои се навистина потребни во животов @WildMk затоа што без неа форумов ќе пропадне
Нели гледаш дека е коенциденција со твојата фирма вс фемина? Имаш екстра одмор за да се посветиш на успешна кампања додека си дома. Докажи се да те видиме, во право светло. Гоу Бриџит Бардо!!!