Гласано за @Billy Idol , @KateKane и @Mantub . Били е дечко шо знае се’ и несебично поможва кога и да ти треба совет за било шо, најчесто за технологија е ептен од помош. И за останатите мислења главно секогаш се сложвам со тебе. Најчесто уште пред да почнам да читам негово мислење лајкот е унапред спремен. Катекане ме смее секогаш со нејзините саркастични постови и мемиња за Мице. Обожавам да ја читам, толку е искрена и праведна во мислењата шо ги пишува ко да советува ептен близок човек. Мантуб е од оние кои се брутално искрени меѓутоа никогаш безобразни. Сакаш најискрен совет и мислење-обраќање кај неа. Со среќа да ви е луѓе.
Гласано за мам @WildMk . @Billy Idol фино детенце. Знае совет за се и секој да даде. @Bridget ја обожавам ради драмите. Со среќа.
Тежок избор. Штета што сме ограничени на 3ца, инаку би гласала за сите без исклучок. @Billy Idol - секогаш издржани, паметни и од помош мислења. Ретко кога не се согласувам со Били. @WildMk - и да врне и да вее и бура да коси, Вајлд на фемина совети носи Врвни совети од паталец, се познава. @KateKane - се е веќе кажано за Кате. Прво и лајкам после читам што напишала, знам дека секогаш има паметни размислувања. *Лажам, ја гласав дека е фан на миц. Со среќа на сите. Кој и да победи ќе биде заслужено, дефинитивно
Наградата е оваа ама Вајлд не е толку терсене да треба да ја опточат со многу сини камења, она само еден сака, поќе сака разноликост со нешто друго Е сега за @Bridget ако и ја клааат ќе треба побогата да е круната, да не не сТрами там в странција на одморот, кога ќе ја видам таква таму јас одма да ја препознаам, jа бите Ама Бриџо зш јас те опитав кај на одмор, ќе се најдеме фино лепо ќе се испазариме за кампањата ти само ќе одмараш, ние подземјево има да се изналобираме за тебе, не од купот од трезорот ќе вадиме, евра, долари, златни шипки и ако падне крв и дијаманти ќе заиграат, све што ти душа сака. Ама ти така скржава ни локацијат не си ја споделуваш, епа нема круна ма, едно тутурутче ќе ти стават само На темата не сум гласала, нека се испуцаат фејкерите прво јас кога ќе е тесно само, да припоможам која да остане втора само За првата вие сите потрудете се поќе малце ех се на готово да се сакало бе
Искрено, неќам да ме клавате во ист кош со Бриџит. Откако ми рече дека малку ми било што ме силувале, требало дополнително да ме силуваат мигрантите, немам ни трошка почит за нејзе.