Јас со мојава интуиција сум ко во гз правена и мислам оти знам која ќе земе годинава. Кладби примам во лп, кој сака ајде
Не знам која е причината што се откажувате од учество, ама и тоа е дел од форумот. Мое лично мислење е дека не треба да се откажувате, тие што сакате да се откажете, затоа што не би било објективно доколку не учествуваат сите членови кои се активни на форумот. Целта е симболично да се одбележи на некој начин која членка го заслужува епитетот форумџика на годината. Јас не би гласала само колку да се рече, а пола од членките кои мислам дека треба да се најдат на листата да не учествуваат. Сепак е организирано за забава. Тоа е само мое мислење, не ме напаѓајте, плсс .
Како и секоја година така и оваа не номинирам никој, ќе гласам кога ќе стане ептен тесно. Ако ја има Бриџит можеби за неа ќе гласам, во сите теми ја има и најреалена е. Гледам некој номинираат коишто никаде не сум ги видела да пишуваат и не знам како би за нив гласала, а сите теми ги читам.
@theowndemon @Bridget @Ahoy Мислам дека е сосема заслужено. Секако имаше уште некои членови меѓу кои се мислев, но конечната одлука ми беше оваа. А има многу што заслужуваат. Btw, I'm here mostly for the memes too.
Срцка бе И ја се мислев самата да се номинирам искрено хахахаха.Ама годинава не бев нонстоп активна.И си реков ај не Ај може ќе тепам
Со оглед на тоа што кратко време сум на форумов (активно) се размислував дали да номинирам некој. Али кога веќе имам право на тоа, why not. Среќно на сите
И лани ги номинирав @Bridget и @WildMk , сега повторно се на мојата листа на номинирани, односно Itchy & Scratchy и јас додадов @flower30 која со својот хумор му дава поинаква димензија на форумов, наспроти постојаните препирките по темите. Со среќа
Неќам, да ве горам само со мемиња сакам Ај ма, нафати се овде јавно. Кој губи купува некое убаво чоколадо/чипс. Бива?
@KateKane лани со тешко срце не те номинирав, сега јавно те прашвам кој да номинирам на твое место, ријл фијл да е ко тебе да те номинирав. *И са ми кажва некој шо посекако ќе го номинирав*