Ај мори не плачи за синиот камен јас ќе ти го дадам кога ќе заседниме удолу на каВе Сефон полн сини ми е, еден ќе го прежалам, за тебе сафирот иде Иначе зш јас ве велам дека сте главните ликој од ама тогаш не се побуни дека те кладов со неа, па и маж ти одобрил и се изнасмеал Сега најде да и работиш против интересите на Бриџа и нејзинана лоби група. Тие па со купојте мислеа ќе минат, реков јас погоре што треба да заигра, еве ако не знаат чик погоди нека праат: Aj aj Бриџа само изводи дека не е таква, за печена за круната е, ти Вајлд син камен побара ќе го добиеш ма не плачи сега
Е ај да си поплачеме штом така и ти стана од оние по потреба плачат по потреба се смеат, батали може па и не разбра син камен=сафир, ај имаш време ќе разбереш дека јас тука ти правам кампања со обратна психологија Барај ме на мобилен да ти погодам кое уво ти зуи кога ќе ти кажам кои ми се топ 3, тогаш ќе се насмееш, убаво ќе ти дојде на душичето
Дојдов, видов листата, сте одбрале членка што се ситеше на силување на членка тука на ЖЕНСКИ форум како фемина, наместо траен бан да добие. Срамота.
Не си ти за во ист кош, не си ни за во иста продавница. Ако ветиш дека од суеверие ништо не те фаќа, и ќе бидиш и догодина тука, да те изгласаме. Од друга страна, годинава е таква никаква, не ти личи да ја имаш во портфолио... Од трета страна......Имам за мислење 8 дена а?
Не само што е на листа, туку со добри шанси за победа. Сакам да ја читам Бриџет, ама после тоа реално гледано заслужи траен бан. Форумов буши ново дно годинава.
Јас уопште не знам што бара такво зло на листава ама нема везе. Само вреѓа, најголем негативец на форумов
И не треба да имаш.Не знам што им стана,како да ги удри колективен заборав зошто Бриџа беше банирана. Ми се згади кога прочитав.Тоа е едно од најлошите нешта што една жена може да ѝ го каже на друга жена наместо да има емпатија. @Mihajlo , @Femina , @RainBow Еве ви потсетник зошто треба да ја измените листата.
Немам поим за таков коментар дека имало. Ама тоа е Bridget, ќе им го каже на сите. И мене не ме мириса ама ете фаца е, посебен форумски лик. Затоа ја номинирав и гласав. Нека победи и пола форум заминете си од мака. п.с. намерно подбуцнувам
Се мислев да гласам за Бриџит, читајќи ги последните мислења се одлучив за Вајлд. Иако си велиме гајле ми е што мисли некој непознат за мене, скоро ме навреди така форумџика кај што најмногу ме боли, два дена бев во депресија. Затоа сум против такви испади. Едно е искреност, друго е навреда .