Малку провидно ова гласањево. Иста ситуација како лани. Бегање со 2, 3 гласови скоро до крај, невидена неизвесност, па магично едната плус 100 гласови последните неколку денови, другата така неславно зачудувачки останува со истата цифра, ни напред ни назад. Барем друго сценарио годинава да имавме.
Обично не коментирам некој дека ме гласал, ама ова морам. Искрено изненадена бев за номинацијата. Изненадена од гласот. Не знам зошто. Имав впечаток дека не гледаме eye to eye или можда само немав салам забележано. Не знам.
Леле мене ми е прво гласање, па и слободен ден, лепота, си лежам и сеир си фаќам. Сега ќе дремнам, ве молам скарајте се да имам материјал за читање.
Aма сега ти отиде од врски, мито и корупција во теми за кои се знае каков треба да ни е ставот . Ама реално и тука на форум и во рл се осудуваат личности баш по тие основи и теми што си ги спомнала, може не до толку јавно тука, ама си има. Муабетот беше конкретното мито-врски, членката се изјасни никогаш не ги користела, а сега кога ти велиш зар има некоја која не ги користела не и пречи. Нејзино си е сепак. Мене не ме засега ниту која (не)заслужува да победи, со ниедна ниту кафе пијам ниту бизнисот ми зависи од неа, туку ако од принцип или не знам ти што и пречело на @WildMk да ја ставам во ист кош со Бриџа како лик од цртан-филм побогу, можеше веднаш да пререче, а не еј хаахаа хуху смешно па и маж ми се смее и сега наеднаш не е смешно повеќе. Двојни аршини некако не ми делува многу принципелно, ама ете што знам јас?
Е заспиј и ќе се зезнеш. Ќе се скараат, па ќе си изнакажат се и сФашта На крај ќе избришат модератори, ко ќе дојдеш ваква ќе бидеш И после ништо од сеирот
Си кажувам де јавен форум е и таа си кажа и толку. Ама да си кажеше од старт и држеше до принципите немаше да е ич комплицирано. Ама зш да е едноставно кога може да е комплицирано?
Почестен сум стварно за ова. Ако не сум приклучен во многу теми каде што те имам читано и мислам дека си начитана и сметам дека си интелигентна премногу, не значи дека не се согласуваме за некои работи.
Пишав некое време у СДК, еве пак да се цитирам: Да ми извините ама да ми го ебете рајатот годинава нема да може. Не чинела листата, ваква била, онаква била. Ќе се нервирам јас со вас, неам попаметна работа. Ако има смешки и шали како лани викајте ме. Ако не ни да ме барате ниту па планирам да се оправам.
За @WildMk , затоа што во повеќе наврати ме насмеала годинава , иако неретко воопшто не ми било до смеење . П . С . Доста реална е , а имаме и слично размислување на одредени теми .
Според мене оваа година ја одбележа @Lejla1995 затоа најдобронамерно ја номинирам за форумџика на годината!
Прич ит. Егзекли. Од нешто што треба да биде смеа до солзи (а лани беше и мислам дека тој избор ми е најдраг спомен од цел форум, толку сме се смееле и сме прифаќале шали на наша сметка) овде ќе се оправаме синкир претседател на држава се бира. Сејм гоус фор ми. Ако има шали и зезанции викајте. Ако не ќе дојдам само на примопредаја на круна. Од толку битни работи во животот, и сериозни и неубави, да земете да усе*ете тема која е создадена за шега и зезање и позитива, еве не знам. Поздрав и до троловите што лани пробаа Буба да ја малтретираат, се надевам годинава конечно имате живот.