Ок црешке не знаев тоа е супер, ама догодина средете го насловот. Ударна тема е. Форумџика на годината,а има 2..3 машки номинирани....
Не сакам да победи ниту Вајлд ниту Бриџит, не заслужуваат годинава. Во еден подфорум имаме бисер. Темата “Реакции на фемина форумџии… Одлично напишана пародија од @flower30 Со почит кон моите членки кои ги номинирав ,а има и други членови кои ги ценам на листава. Оваа членка @flower30 внесе најголема позитива и насмевка годинава на овој форум. Никому тоа не му успеа . А ни требаше смеење на сите.
Не сакам никако ни подобро ни полошо. Нити те знам, ни си ми битна ти или било кој од тука. Така да смири страсти. Објективно си кажав мислење и тоа е тоа. Ај чао пријатно. П.с. Инаку да болна бев, сега сум на смртна постела, ти ме дотолчи .
Преименувајте си го насловот во најдрска и најбезобразна форумџика за 2021ва, така по ќе одговара. Веројатно тоа се бира годинава. Смешен е изборов и оние што ја ставиле на листа.
@oblace1 Не се замарај, не сакам моите поддржувачи да се спуштаат на ниво недостојно за мои поддржувачи Сум тоа што сум и сигурно нема да барам потврда од секакви. Уживај
сакаш сакаш, чим разводот го спомнуеш мислејќи дека тоа е нешо што мене треба да ме повреди, јасно е колку ти сече поводник и маска. толку ќе кажам закон за миленичиња де.
Баш се сеќавам кога членката го пиша тоа во темата со мигрантите во контекст да се превенираат силувања со време али цареви сте за извртување коментари
Малку грдичка атмосферата на темава... Гласав за: @KateKane @Celltica @theowndemon Нема да лажам, да не беа членкиве, мислам дека немаше воопшто ни да го отварам форумов повеќе. Девојки, супер сте, омилени сте ми за читање. Не само што имате одлични ставови, туку и форумската култура ви е на највисоко ниво. Многу имаат за учење од вас! И да не победи една од вас, да знаете дека оваа година беше ваша. Да ве читаме подеднакво забавни и паметни и во 2022, и во многу наредни години
Почитувани РАЗУМНИ гласачи, пресек на денот во 18часот, од вашата Крава Кравовска. Првиот изборен ден трае бурно и грдо, и никако да заврши. Јас како портпарол на... Крава Кравовска во овој пресек ќе зборувам за себеси. Да точно прочитавте. Одлучив оваа година да си почнам предвремена кампања за феминка на годината 2022 за себеси. Не можев да се одлучам за кого да лобирам, па за кого ако не за себе! Се трудам подолго време со никого да не се скарам, и барам тоа да ми се признае, зашто и сами знаете колку е тоа тешко на форумов. Во 2022година славам и 10годишнина на фемина, заслужувам конечно едно поклонче во плико (не честитка) кафемат, стриптизер или патување во Норвешка. За предизборните ветувања ќе се јавам повторно во следниот пресек. Поздрав од вашата и наша Кравичка. пс. не стварно, дај кажете за кого да лобирам хелп плс многу ми е тешко да изберам напрајте некои кланови таму ппс. Еве по едно колаче за муабетов, кис4е
Не ни мислев да гласам, али патетикиве ме натераа да ја одберам страната на Бриџит. Далеку од совршена, ми иде на живци некад, али бар не е online social justice warrior што во живот ни се сретнал со некој од проблемите за кои го тупи, а уште помалку направил нешто да ги реши, ниту е дел од оние лицемерни клики во кои сите се срц и маче и се тапшаат по грб дури и коа не се у право, а позади грб веројатно се убиваат од оговарање. Другите две се Kate Kane i Celltica.
Леле некултура на најјако, изгледа стварно најпроста феминка се бира, срам ми е што читам. Дај бре барем бидете малку инвентивни во расправиите, ова е на најниско можно ниво.
Кој како се обраќа така и ке му возвраќаат. Башка што имаше да ме цитира воопшто. Изгледа и засмета многу мислењето за Вајлд и Бриџит .
Абе види, ако си дозволила ти на тоа ниво да комуницираш, изгледа такво ти е тебе нивото. Без оглед дали некој се согласува за нешто или не, има начин да се дискутира без да се буцка во разводи.
Морам нешто да кажам па макар и да испаднам патетична Луѓе накогаш не мислев дека од @Lianna Anna и @Nausicaa вакви убави зборови за себе ќе прочитам, членкиве ми се омилени уште пред да се зачленам, и стварно ми значи И општо вака кога дознавам кои луѓе ме номинирале/гласале верувајте 1000 пати повеќе ми значи отколку било каква награда или победа. @kravce чекам да помине драмата, после на @KateKane да и правиме кампања?
Гласано @WildMk без неа нема да биди форумот тоа што е @Billy Idol Били ми е еден од најквалитетните момци на форум, знае да даде добри совети, без сарказам @Biljarkata една од помудрите, повеќе ја забележав последниве 2-3месеци. Со среќа
Нема време за чекање, се губат гласачи, некои изреволтирани нема повеќе ни да ја отворат темава да дадат глас, некои ќе доаѓаат само за сеир, а немаат право на глас, ризично е, јас еве веќе се напив дијазепамче. Е...а да даваме дијазепами во кампањава?