Па или дијазепами или појако да идеме? Или колачи со дијазепам Или ко твоите колачи на сликата. Со новогодишни форми за почеток, а ако гласаат за Ката ќе откриеме и некои други поинтересни форми
Формуџика на годината не треба да биде баниран член, па макар и еднодневно. Не се банира никој од позитивна причина.
По таа логика Вајлд ги шие сите во однос на банирањето. Само си размислувам онака...Ама ќе тераме кампања против ривалот врз основа на сфатено, недосфатено, пишано, погрешно протолкувано.
Еве да почекаме да ги изедат ако не... Гаааајс гааајс земете од колачите додека се топли Безглутенски се, и без лактоза, и за дијабетичари се исто добри, и за конзервативци и за либералци, религиозни и атеисти, и за вмро и сдс, аман земенетеодколачитегаддемнитјЊРнф!
Баш то е муабетот. Ве боли патиката за 'квалитетот'. Сеирот е битен и кој-кого ќе надзборува. А сакате во Европа. Епа нема дечки
И вегански! Ајде луѓе гласајте за @KateKane, да ви откријам какви форми колачи ќе има ако стигне Кате до 100 ко за почеток. Хинт: Ќе ви се свиѓаат
Бриџа е одамна во Европа П.с Ќе мора другите да ги мањачам, да водам што ум носат, дали вреди да се гласа за нив
Зато те гласав. Исто така видов дека и обратна психологија не фаќа со вас. Барем мана некој скрин од моите САКАНИ и БАРАНИ 69? Секоја година то пробвам. Ама тој 70ката always fucks me up sideways.
Вака сеа дечки. Денес има нова епизода од џст лајк дет плус имам семинарска за праење. Кој сака да ме тепа у сабота сум на Миле Кузмановски, таму може да ме најде Околу темава, немаше ни за Вајлд да гласам иако ја почитувам, но сметам дека пример КатеКане, Селтика и Мантуб би ги одбрала. Но! Бидејќи борбата е секогаш меѓу две, а годинава едната од тие две има сериозни злобни неадекватни (како сакате речете) навреди упатени кон повеќе членки, решив да гласам за Вајлд која да, го тупи за секс, ама и коа се скарала пак докажала дека нема лоша душа. Е тука е разликата. Барем за мене. Im out! (го фрла микрофонот).