Бриџо јас мислам за тебе ова форумџика на годината е премногу меинстрим, да си бараш друга титула Што па да си иста како сите претходни
Уште сега да кажам, доколку излезат еден куп нови профили кои ме номинирале и гласале, не сум јас Имам некое подземно мистериозно лоби за кое ништо не знам а работи за мене
Гледајќи ги номинацииве се плашам превише фаворити ќе имам, нема да знам за кој да гласам. Кој има лажни профили од поодамна нека ми пише
Не' замоли. И во порака ја прашав... Велите лажи? Глуми скромност, шо? Де мори Цвето изјасни се овде! @flower30
Мори ти па се да издадешЈас собирам гласови, она ме издаде Сериозно, јас пишувам во 2-3 теми, уствари во едната не пишувам, само слики ставам. Нема што да се чита за мене. Не сум интересен член. И не сакам да бидам номинирана. Ама да ме пофалите може Вајлд се изјаснив
Ај ќе се испокарате накрај, ако некој не сака награда нека се откаже од неа од кога ќе ја добие, и наградата ќе ја земе тој што е второ место, па ако не сака ни он, тој што е трето и така натаму..