Не треба банирањето да биде критериум. Зошто не секој бан е исправен,поготово на форум каде банираниот нема можност да си ја каже својата страна на приказната. Некогаш е грешка ,пропуст или необјективен модератор.
Може да биде форумџика на годината, ама наградата да се даде на второ место таа што е затоа што и се поништува победата на првопласираната, така е коректно, не може некој со 70 банови во годината да биде форумџика на годината и тоа да е валидно, таа победа треба да се поништи, како кога некој ќе направи фаул па ќе даде гол..
Исто да се надоврзам некои од колачињата што ќе ги понудиме со @kravce освен опијати во себе што ќе имаат, ќе бидат поврзани со бројот 69. Размислете добро и гласајте за КатеКане!
Абе кажав И двете сте си го зеле својот дел. Избор 2020, врати се, се ти е простено а јас 13 годинки на форум, 5 на 40ка, за пола од членовите ништо не знам Уствари знам дека се оговарале по лп
И ќе бидат доставени на домашна адреса од специјално одбран тим на момци и девојки. Ју џаст вејт фор ит, не се брзајте да гласате, ние ветуваме и остваруваме!
Ако го воведат некогаш како правило треба да важи и за Вајлд.За сите банирани. Ама,на никој не му текна да го побара ова. Не беше погрешно протолкувано.Вие неколкумина го извртувате за да ја оправдате. Бриџит доби бан! Реинбоу не дава бан оти ѝ е ќеф,туку оти приметува прекршување на правилата. Еве потврда од модератор дека Бриџит го заслужила банот.
Леле јас сум многу поделена за ова. Ептен горчлив вкус остава баниран да е форумџија оти то е enabling на такво однесување и дирек оди контра на препораките шо се пишани. И ова ми е субјективно мислење. Ама од друга страна ако поќето се океј со то дали е нарушвање на право ако се забрани? Idk. Давање втори шанси е фер? Ваљда ако има каење? Idk. Си зборам сама со себе и се тепам со колку објективна можам да бидам дур во исто време имам субјективно мислење. Жими се не изгубив памет последнава година.
Море ќе ви кажам јас вас убо! кој да го прашаш не знаел кај да купиш, а сега наеднап и 'до дома достава' Ќе гласам, продајте ми, не ми идете до врата... фала
Ако е за водење кампања,гласајте за @theowndemon или @KateKane . Они најмногу заслужуваат да победат иако вторава нејќе.
Сериозно обвинување е да кажеш дека оправдувала силување а памтам дека уопште не беше кажано во тој контекст. Она е барем достоинствена и не вади мислења од нафталин да пробува да искомпромитира некој од фаворитите.
Онаа темата кај што даваат фотосесија гратис баш сега во очи избори, мислам дека е чист предизборен поткуп, само не знам за кого...