Знаев дека носиш нешто поврзано со темата ,какo и секогаш Пишувај почесто, секогаш си ми врв со досетките
@Billy Idol уште е тивок, го има во 11те величенствени а не се појавил со свој коментар. Веќе зовре темава. Кога ќе дојде...
Гласав само за еден и по грешка притиснав на копчето Гласај. Има ли можност за измена, да дадам уште 2 гласа?
mene ne mi e jasno sto vi e ona 40,? inaku ke glasam spored nivniot odnos kon mene pod broj 3 6 7 8 9 10 -pojma nemam koi se, nikogas ne sum gi sretnala na forumot pod br, 1- @Ahoy dosaden, me potseka na copy/paste niz temite za covid pod br 2- @Biljarkata ja pamtam po emotikoncinja pod br 4- @Bridget ja imam sretnato nekolku pati no so mene se nema zajadeno, nemam nikakvo mislenje pod br 5- @Celltica -nema sansa da ja glasam,ni za 100 god podbr 11- @WildMk - ke glasam za nea ,iako na nekolku temi imame skroz razlicni mislenja ,devojkata e fina, ne vrega, objasnuva nejziniot stav, imam nekoja pocit kon nea e sega ne mi e jasno moram li da glasam za 3 ili moze samo za edna za listata sto da kazam,mene mi falat drugi clenovi na nea ,od 1 do 10 bi gi isfrlila no toa e
Наградно прашање: Дали оваа година ќе има падобранци од Пустец и во колкав број ќе ги има? Прочистувањето на списокот, обелоденубање на вмешани членки…. мене овие ми се највозбудливи моменти од изборот
Фатен е еден како поткупува гласови во Кичево на последното кружно. Најдени се 2 тегли ајвар од кои таа што била со зелено капаче имала малку бело згора на ајварот. Се бараат сеа податоци кој ги затворал теглите.
Гласав за Вајлд, мене ми нема многу смисла ова со гласање 3, ама може јас не се разбирам Се карала да, уствари ретки се тие кои не се карале ама највеќе гласав затоа што не ја сметам за злопамтило, денес се караш пошто и карањето е дел од животот, утре си пиеш кафе, се смееш, се тешиш ако имаш мака. Значи и во карањето и во дружбата да си искрен. Една од најблиските другарки ми е таква, некогаш ќе те тресне од земја, ама ноќеска ако треба во 3 ќе стане и ќе оди за тебе до кај што треба. Фала на сите за гласовите Од се' најмногу кеиф ми прави кога гласаат членки што знам дека не сме се согласувале или сме воделе дискусија на повисок тон , ама ептен поштувам кога човек знае да цени мислење што е дијаметрално спротивно од неговото. Листава е топ. Некои членки ценат дирекност, затоа гласаат такви, други ценат љубезност, гласаат такви, трети ценат хумор итн, итн. Сите членки си имаат pros and cons Ме убивте со мемињава